Hur Liva Faded Paint

Alla typer av lacker kommer så småningom att blekna eller bli tråkig. Denna process av fädning är på grund av oxidation. Oxidation sker när färgen har utsatts för ultraviolett ljus under en längre tid. Mörka färger målar oxiderar snabbare än ljusa färger på grund av hög absorption av ultraviolett strålning. Saker du behöver
Orbital polermaskin
Bil vax eller färg tätningsmedel
3M Swirl Remover Review gul eller orange Compounding pad och White skum polerplatta
3M Finsågning förening Sida 2 ren sprayflaskor Sida 3 Microfiber trasor
Red efterbehandling pad
1 flaska tvättsprit
Kranvatten
Permanent svart markering
Visa fler instruktioner
1

Fyll en sprayflaska fullt med kranvatten. Fyll andra halvan sprayflaska med vatten och den andra halvan med tvättsprit. Markera den här flaskan med en permanent markör som "alkohol /vatten mix." Sätt både åt sidan för senare användning.
2

Fäst gula skummet förvärrar pad till den bakre plattan i omloppsbanor polermaskin med adapter krävs.
3

Applicera 3M finskuren förening genom att klämma till remsor av det cirka 18 till 24 inches lång och ungefär två inches isär. Arbeta inte i direkt solljus, eftersom detta kommer att orsaka föreningen att torka snabbare än det borde.
4

Spray den gula föreningen pad lätt med vattenflaska. Sprid 3M finskuren förening i en liten fyrkant ca 24 inches i diameter med maskinen avstängd.
5

Vrid omloppsbanor polermaskin på och ställa in den på 3 1/4 eller 4. Placera omloppsbanor polermaskin med den gula föreningen pad vänd platt på färgytan och flytta den i en figur 8 mönster. Fortsätt att flytta polermaskin i en figur 8 mönster tills föreningen börjar torka. Undersök arbetsområdet och spraya den med alkohol /vatten mix sprayflaska och torka torrt med en microfiber handduk. Upprepa steg 3 till 5 för den återstående färgen området ska återställas.
6

Upprepa steg 3 till 5 med undantag för att använda en vit pad skum polering istället för den gula pad och applicera 3M swirl remover istället 3M finskuren förening.
7

Ta bort den vita polering pad när du är klar. Installera röda efterbehandling pad och tillämpa din favorit vax eller färg tätningsmedel. Tvätta dina använda kuddar med tvålvatten och skölj dem rena. Låt dem helt lufttorka innan du lägger undan dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121881.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.