Hur man ansöker Färgtoning till en bil

Tinting bilfönster inte bara ökar passagerarnas integritet, minskar mängden solljus som når bilens interiör. Detta skär ner på bleka bilsäten och kvavt resor. Se nedan för tips och tekniker för att tillämpa nyans till bilfönster. Saker du behöver
Sprayflaska med tvål och vatten
Tint Saxar
Knife
Sugskrapa
Blue power handduk
Plastkort
Visa fler instruktioner
1

Använd tvål och vatten lösning i en sprayflaska för att hålla nyans tillfälligt utsidan av bilrutan. Detta gör att du kan jämna ut tonen och grovt mäta och skära färgtonen med hjälp av sax eller kniv till proportionerna i fönstret. Har bilfönstret rullas upp under dessa steg.
2

Besprutning såplösning på nyans som du går, sakta använd den andra handen för att dra av skyddspappret från nyans. Nyansen ska fortfarande vara fast på utsidan av bilens fönster när du tar stöd bara. Ett knivblad kan hjälpa dig att lyfta hörnet av uppbackning från nyans.
3

bort nyans från utsidan av fönstret och linje upp mot insidan av bilrutan. Se till att den övre delen av fönstret och den övre delen av färgton inte radas upp alltför perfekt. Detta leder ofta till överlappa vilket orsakar nyans till bubblan och skal över tiden.
4

Jämna ut färgtonen med hjälp av en liten gummiskrapa, göra långa svep över fönstret ett sätt och inte över lappning.

5

Linda en blå power handduk, den typ som används i fordonsindustrin butiker, runt en hård bit av kortet och använda för att jämna ut färgtonen ännu mer. Den hårda kortet används för att applicera spackel är en bra storlek.
6

Lift och spruta vatten tvållösning under nyans som du går längs och använda ett rakblad för att ta bort eventuellt skräp du hittar i utjämning .
7

Slide nyans på plats och gummiskrapa underkant för att ta bort eventuellt kvarvarande vatten innan låta torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120891.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.