Hur man kan förbättra Slutför Auto Paint

Oxidation, måla kontaminering, repor och mattning kan alla Mar ditt avslut auto färg, och är nästan omöjligt att undvika om du lämnar din bil parkerad i garaget. Du kanske inte kan få tillbaka ditt lack till ursprungligt skick, men du kan förbättra utseendet genom att använda samma kommersiella produkterna proffsen gör. Planera att spendera tre eller fler timmar att återställa din målgång auto färg om det är i en dålig eller försummade tillstånd. Saker du behöver
Bil tvättlösning
Bucket
Varmt vatten Flighter Garden spruta
Auto kardan eller svamp
Soft sämskskinn
Mikrofiberduk (er) från Clay detalj bar
Detailing spraya smörjmedel
Paint tätningsmedel
Quality bilvax
skum svamp
handduk
Visa fler instruktioner
1

Park ditt bil eller lastbil under ett skuggigt område medan tvätta, detaljer och polering. Bilvax bör aldrig appliceras på en varm yta.
2

Rengör bilen med varmt vatten och en högblank biltvätt lösning såsom Richards Hi Gloss biltvätt Högblank biltvätt rengöringsmedel hjälpa återställa lyster och glans till fordonets ytor. Rengör din bil väl med en stor bil karda, auto svamp eller mikrofiberduk och skölj noga med vatten. Tvätta två gånger, för bästa resultat.
3

Hand-torka ditt fordon med en kvalitet mjukt sämskskinn innan vattnet har haft en chans att upptäcka och torka på ytan av din bil. Undersök finish för gamla vatten fläckar, ytan grus eller hårda partiklar fastnar i den automatiska finish.
4

Köp en ytbehandling produkt såsom en lera bar för din bil om du märkt någon färg kontaminering. Clay barer är skonsammare än polermedel och används tillsammans med en detalj spray för att ta bort miljö slitage, partiklar och repning från din lack.
5

Arbete i områden som inte är större än 3 meter i diameter. Spraya detalj spraya över det område du kommer att arbeta på. Squish leran bar till en plan cirkel och köra över den fuktade området i sida-till-sida-rörelser för att avlägsna inbäddad grit. Spraya rikligt med detaljer sprej som du arbetar för att hålla leran bar går smidigt. Knåda leran att exponera rena områden på baren som du arbetar.
6

Utför en snabb dimma över bilen med detaljer spray och torka med en ren trasa för att avlägsna eventuell kvarvarande lera eller märken virvel. Skölj bilen noga med rent vatten och torka helt med en sämskskinn.
7

Applicera en akryl tätande yta till färgen med en mjuk ren trasa till fordonet. Låt målgång torka ordentligt innan vaxning.
8

Använd en svamp skum applikation att använda en liten mängd av kvalitet show vax på fordonet för att förbättra finishen. Du behöver inte stora mängder vax på bilen för att återställa lyster. Applicera i front-to-back (ej cirkulära) rörelser över bilen. Arbetet vaxet i bilen tills det är en fin dimma. Låt torka (eller följ tillverkarens anvisningar).
9

Buff ut vaxet med en handduk för att få fram en mjuk lyster. Använd aldrig handdukar som har tvättats eller torkas med sköljmedel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121395.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.