Tips för rengöring svarta bilar

Ingenting ser så stilrena som en kolsvart bil med ljuset dansar utanför sitt showroom yta som det smyger ner vägen. Svarta bilar är en storsäljare på bilen mycket, köps av personer som uppskattar sin elegans. Tyvärr, svarta bilar visar alla fingeravtryck och speck av vägsmuts. Att hålla en svart bil ren och ser nya är möjligt, men du kommer att behöva rätt produkter och en lätt beröring. Saker du behöver
Slang bricka
Power (tillval) katalog Stor hink med grus beskyddare top
tvätta mitt
Automobile tvätt
Nylon däck borste
Shammy
Black bilpolish
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna damm och smuts innan du tvättar ytan. Även fina repor på ytan av en svart bil kommer tråkig sin glans och små partiklar av damm repar klarlack finish på din bil om inte bort korrekt.
2

Använd en vattenslang eller ett tryck bricka, satt till en fin spray, bara tillräckligt fukta smuts och damm, gör det möjligt att absorbera vatten och mjukna. Detta är ett viktigt steg och det tar lite tid, så planera därefter. Om din bil har en uppbyggd av lera, upprepa processen tills leran mjuknar och faller av. Addera 3

Öka vattentrycket lite och spraya bort det lossade smuts och sot. Rikta sprayen vid ungefär en 15-graders vinkel från bilens yta att uppmuntra smutsen att dra bort och bort i stället för att röra sig längs ytan och skrapa
4

Fyll en stor 5. - liters hink med varmt vatten och tillsätt bil tvätta enligt anvisningar på produktens etikett. Montera upp hinken med en kornstorlek vakt för att minska bitar av sand och damm från kvar på din kardan (se Resurser).
5

Mätta en kvalitet tvätta mitt och börja tvätta bilen, börjar med toppen och arbeta dig nedåt. Använd mycket lätt tryck och flytta mitt i en cirkulär rörelse, så den naturliga dräneringen av vattnet för att bära bort eventuella kvarvarande dammpartiklar.
6

Använd slangen som du tvättar att spraya bort tvålvatten som rinner ner på sidorna av bilen. Fortsätt tvättprocessen, doppa mitt ofta att skölja bort damm som samlats som kan repa ytan.
7

Rengör däcken, den inre delen av fender brunnar och underredet av bilen sist, ta noga med att inte spruta skräp tillbaka på bilens yta.
8

Skölj bilen noga och torka den med en shammy att förhindra vatten fläckar. En svart bil som lufttorkas visar vatten fläckar.
9

Applicera svart bil polish när det behövs för att öka glans faktor. Detta är valfritt men rekommenderas att hålla bilens yta ser nya. Välj en polish gjord för svarta bilar och använda mikrofiber handdukar att polera ytan till en hög glans (se Resurser).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120928.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.