Hur polska Billet Aluminium

En form av aluminium, är billet aluminium ett lätt material pressas in i barer, tillbehör och delar som används i bilar och andra strukturer. Metallen är också billigt. Billet aluminium, liksom andra metaller, måste rengöras och underhållas regelbundet för att hålla smuts och skräp från att bygga upp på metallens yta. Misslyckande med att hålla metallen ren kan leda till oxidation. När rengöra, polera ditt objekt billet aluminium för att få en glans till metallens yta. Saker du behöver
Varmvatten
diskmedel
2 skopor till Latex handskar från 4 mjuka, icke-slipande trasor eller trasor
Vattenslang
Avfettaren
Sandpapper: 320 , 400, 600 och 1000-grit
Aluminium polish
Handheld bil buffert Sida 2 mikrofiber handdukar
Liten platt skruvmejsel
polermedel
babypuder eller mjöl (tillval)

Visa fler instruktioner
Rengöring
1

Mix ½ gal. av varmvatten och ett kopp skålen tvätt tvål i en hink. Använd latexhandskar för att hålla händerna från att bli blöt.
2

Doppa en mjuk trasa som inte repar eller trasa i hinken med såpvatten. Vrida ur överflödigt vatten. Skrubba objekt med tvål och trasa eller trasa tills billet aluminium är smuts-fritt.
3

Skölj objektet med vatten från en slang. Torka objektet med en ren trasa som inte repar eller handduk.
4

Applicera 3 msk. av ett avfettningsmedel för trasa som inte repar eller handduk. Torka av objektet med avfettningsmedel-indränkt trasa eller handduk.
5

Torka objektet med en ren trasa som inte repar eller handduk för att avlägsna överflödig avfettningsmedel. Addera Slipning

6

Fyll en hink med ½ gal. av vatten från en vattenslang. Doppa en bit av 320-slippapper i hink med vatten.
7

Slipa billet aluminium objektet med den våta sandpapper. Håll sandpapper blöt hela tiden. Du repning objektets yta. Applicera inte för mycket tryck men.
8

Doppa en bit av 400-grit sandpapper i hink med vatten. Slipa billet aluminium med våta sandpapper. Doppa en bit av 600-grit sandpapper i hink med vatten. Sand objektet med den våta sandpapper. Doppa en bit av 1000-grit sandpapper i hink med vatten. Sand objektet med den våta sandpapper för att jämna objektets yta. Du kommer att märka små repor på billet aluminium. Det är OK.
9

Slutför stegen i "Rengöring" sektionen för att avlägsna eventuella sand damm från billet aluminium. Addera Polering
10 < p> Applicera 4 msk. av en aluminium polish på en mjuk trasa som inte repar eller handduk. Torka av billet aluminium med den polsk-indränkt trasa eller handduk. Den polska bör helt täcka objektet.
11

Buff objektet med en handhållen bil buffert i en jämn rak riktning för att avlägsna eventuella små repor. Håll polering av billet aluminium tills aluminium polish blir svart på handhållna bil buffertens trasan.
12

Torka av objektet med en mikro-fiber handduk. För att komma in i små sprickor där mikro-fiber handduk inte passar, linda handduken runt en liten platt skruvmejsel och sedan torka de små skrevor.
13

Applicera 2 msk. av ett polermedel till en mjuk trasa som inte repar eller handduk. Torka av objektet med föreningen-indränkt trasa eller handduk. Håll polering tills föreningen på trasa eller handduk blir svart.
14

Torka av objektet med en ren mikrofiberduk handduk för att avlägsna eventuell förening tillgång polering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121550.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.