Återställa fördunklad Foggy Plast strålkastarglasen

Klar plast strålkastare linser täcker glödlampan . Med tiden , strålkastare linser blir grumlig med missfärgning och repor . Detta är inte bara oattraktiv på en ren bil , men det förhindrar också de strålkastare från skiner så ljust på vägen . Använda en professionell strålkastare renare , kan du göra dina dimmiga linser ser klart igen . Saker du behöver
Standard borr med buffert fastsättning
Mikrofiberduk
Strålkastarglas renare
Visa fler instruktioner
1

Sätt bufferten fastsättning på borren . En liten buffert är en idealisk storlek för rengöring av en strålkastare lins jämfört med en vanlig bilvax buffert , vilket är för stort .
2

Pressa en kvarts storlek droppe Strålkastarglas renare på din buffert pad . Du kan använda alla fabrikat av Strålkastarglas renare , men det bör ha en tjock konsistens som kan poleras på linsen .
3

Placera putsdyna på objektivet och slå på borren . Buff rengöringsmedlet in i linsen i ca 30 sekunder med små cirkelrörelser .
4

Torka av renare med en mikrofiberduk på samma sätt som du skulle torka av vax på billack . Du bör se klara linser som är repfri och inte längre grumlig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121214.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.