Hur man installerar Säten Auto Läder

Läder auto säten är ett alternativ till standard tygklädsel som är vanligt förekommande i många bilar. Du kan enkelt rengöra lädret om något spill på den. Det ger också bilen en elegant och exklusiv känsla. Om din bil var utrustad med vinyl eller tyg, kan du enkelt installera eftermarknad lädersäten själv utan någon föregående mekanisk erfarenhet. Saker du behöver
Wrench
tänger TRUBBNÄSA
Skruvmejsel
läder säte täcker
Hog ringar
Ringklammer tång
Visa fler instruktioner

1

Lossa skruvarna med en skiftnyckel för att ta bort sätena från bilen. Bultarna sitter på undersidan av sätena.
2

Vrid ett av sätena över och lokalisera de små ringarna som håller den nuvarande klädseln på sätet. Dessa ringar kallas hog ringar.
3

Snip öppna hog ringarna med tången snub näsa. Pressa tången runt ringarna tills de öppnar sig.
4

Använd en skruvmejsel för att ta bort någon maskinvara fäst vid sätet. Detta omfattar handtag, spakar och andra tillbehör som förhindrar klädseln lossnar sitsen.
5

Dra ut metalltrådar fäster kanterna på klädseln på plats. Tråden, som kallas notering, bildar skelett av klädseln, så kom ihåg var var och en är placerad för att ersätta i läderklädsel.
6

Skjut den gamla klädseln från stolen. Om du möter något motstånd, kontrollera att alla ringarna är klippt öppen.
7

Skjut läderklädsel över avskalade sätet. Rada upp sömmarna i klädseln med kurvorna i sätet tills lädret ligger platt och slät på plats.
8

Sätt noteringen trådar längs kanterna av klädseln på samma ställen du bort dem från den gamla klädseln.
9

Säker hog ringar runt tråden och läder att fästa dem på sätet. Använd en tång Ringklammer att stänga ringarna i en triangelform.
10

Byt läderklädd sits och ta bort klädseln bildar de andra platserna på samma sätt. Täck respektive säte på samma sätt och återlämna dem till bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121799.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.