Så här ansöker Car Wax i kallt väder

Bilar bör vaxas var tredje månad för att behålla sin bästa glans. Om du bor i ett område som inte är ett tropiskt paradis, innebär detta att du kommer att behöva tillämpa vax under vintern. Wax är avsedd att tillämpas när vädret är mellan 60 och 80 grader, så arbetar i kallare temperaturer kräver lite extra arbete. Även om det är svårare att tillämpa vax i kallt väder, kan det göras. Saker du behöver
Bilvax
vaxning svamp
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen noggrant för att säkerställa att vaxet får bästa möjliga band. Se till att du torka den för att ta bort eventuell is partiklar.
2

Parkera bilen i solen för att värma upp det. Om du har tillgång till ett garage, det kommer att göra ditt jobb mycket enklare. Även ett garage utan särskild uppvärmning kommer att vara varmare än utomhusluften. Addera 3

Sprid vaxet över bilen i små cirklar. Arbeta snabbt med mycket friktion för att hjälpa värma vaxet. Utan värme det inte kommer att kunna fylla de mikroskopiska ojämnheter i färgen.
4

Låt vaxet diset. Detta bör bara ta några minuter, men kylan kan bromsa processen.
5

Buff vaxet kraftigt med en ren, mjuk handduk eller sämskskinn. Återigen arbeta snabbt, med hjälp av friktion för att värma vaxet och hjälpa den buff ut.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121847.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.