Hur man gör Projection Strålkastare

Projection strålkastare är väsentliga för körning på landsbygden och för off-road körning. De är till hjälp under långa kör turer på natten där vägar kan få eller inga lampor. På grund av sin ljusstyrka, dock bör projektion strålkastare inte användas vid körning i inkommande traffic.Automotive butiker tar ut en rejäl pris för att göra dessa strålkastare, och de flesta av priset är för arbetsmarknaden. Om du har bil kunskap, tålamod och rätt verktyg, kan du spara pengar genom att göra projektion strålkastare själv. Saker du behöver
Reflektor
Ugn
Träklossar
Visa fler instruktioner
1

Ta bort omslag som är runt utsidan av reflektorn. Förvärm ugnen till 300 grader. Ta bort skruvarna som håller linsen till resten av fodralet. Du kommer att göra ett ljus i taget.
2

Sätt på värmetåliga handskar. Placera träklossar på hyllan i ugnen när den når 300 grader. Detta kommer att hålla botten av strålkastare från smältning på hyllan. Sätt reflektor ovanpå träklossar. Addera 3

bort blocken och reflektorn från ugnen med arbetshandskar som skyddar dina händer. Ta bort objektivet med spatel eller skruvmejsel genom att bända och separera. Ta bort de tre skruvarna som håller reflektorn på plats. Det borde göra det möjligt för dig att ta bort reflektorn.
4

Lay reflektorn på din arbetsyta. Skruva fast konsolerna på baksidan av reflektorn. Justera konsolerna genom att dra åt och lossa skruvarna så reflektorn sitter rakt upp och ner. Använd ett vattenpass för att kontrollera att det är ännu. Använd linjerna i ansiktet på reflektorn för att styra nivån.
5

bort projektorns locket från din projektor satsen genom att använda en skruvmejsel för att få skruvarna ut. Ta ut glödlampan. Ta bort eventuella bitar av projektorns sida som kommer att hålla den åt ordentligt genom att bända med en skruvmejsel och dra dem bort.
6

Seal oskyddade ledningar med aluminiumtejp. Detta håller värmen från att fly från projektorn. Placera halogenlampan i projektorn.
7

Placera projektorn på reflektorn och dra runt kanten på reflektorn med din markör. Använd den som en guide för att skära ett hål med din metall cutter.
8

Skär ett hål storleken på bi-xenon solenoid på den högra sidan av reflektorn Håll det på reflektorn och dra runt det att få rätt storlek. Använd silikon för att hålla det på plats.
9

Trimma någon del av reflektorn tills projektorn jämnhöjd. Använd det elektriska metall slipmaskin för detta. Kanterna ska vara trevlig och smidig nu.
10

Installera din HID kit till baksidan av projektorn. Se till att du håller reflektorn stadigt medan du gör detta. Slå på HID-enheter genom att fästa trådarna till batterikablarna anslutna till polerna på bilbatteriet.
11

Applicera ett tunt lager av silikon runt projektorn hålet i reflektorn och de delar av projektorn som kommer i kontakt med reflektorn. Skjut projektorn i reflektorn medan silikonet är fortfarande våt. Applicera mer silikon mellan projektorn och reflektorn om den behövs. Låt det torka över natten.
12

Lägg ut en akryl blad mellan de två björk ramar. Placera en skruv i mitten av varje sida av ramen. Det bör finnas fyra skruvar som innehas av vingmuttrar. Använd en mattkniv för att lossa höljet på akryl. Börja peeling skyddsfilmen bort plasten börjar vid hörnet.
13

Värm ugnen till 300 grader. Placera ramen i ugnen i fyra minuter. Lägg det varma akryl över hela strålkastaren. Låt akryl svalna och stelna.
14

Lyft upp ramen off. Skär försiktigt runt höljet med din elektriska plast kniv och ta bort. Skär runt reflektorn. Bryt eller dra av akryl för att frigöra reflektorn.
15

Placera den nya plastkåpan över framsidan av lampan. Markera området för att klippa projektorns lins. Använd plast kniv och skär ut hålet. Jämna till kanterna med fina sandpapper.
16

Spray primer jämnt över nya höljeskydd. Låt torka. Spraya måla valfri färg. Låt torka. Applicera silikon till kanterna av reflektorn. Applicera höljet och låt torka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121605.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.