Hur man tar bort fläckar Surt regn från utomhusfärg av en svart bil

Från Batmobile till Bandit bilen, ser ingen automatisk färg slankare, smidigare eller glansigare än svart. Tyvärr kommer svalka till ett pris. Svart färg är särskilt benägna att fläckar surt regn, enligt Naturvårdsverket. Förebyggande av frekvent tvättning och förvaring inomhus är den bästa lösningen. Men om surt regn fläckar är redan fördärva din svarta yttre färg, kan specificera lera minska deras svårighetsgrad. Medan de flesta tvålar och polermedel ta bort skräp från ytan av det klara skiktet, tränger lera toppskikten för att ta bort fläckar. Saker du behöver
Bucket
Slang
Bil tvål
svamp eller borste
Microfiber handdukar
Detailing lera kit
Wax
Visa fler instruktioner

1

Tvätta din bil för att ta bort alla ytor skräp. Mät upp rätt mängd bil tvål i en hink och tillsätt vatten. Applicera tvålvatten med en mjuk svamp eller borste för områden av några kvadratmeter i taget, skölj och torka med mikrofiber. Fortsätt tills hela bilen tvättas och torkas.
2

knådar en bar i detalj lera nästan som en boll av degen, med hjälp av påtryckningar från både tummarna för att värma och mjuka upp stången tills det blir tillräckligt flexibla för att rulla längs ytan på din bil. Platta ut lera i en skiva-liknande form. Addera 3

Spray smörjmedlet som kom med leran bar kit frikostigt över ungefär en kvadratmeter av din bil. Överväg parkera bilen i skuggan om det är väldigt soligt ute för att minska smörjmedel avdunstning. Lera är milt slipande, och smörjmedlet är avsett att skydda lacken från repor och slitage.
4

Gnid leran över smorda området, med hjälp av fingertopparna för att tillämpa medeltryck. Försök att pressa ner tillräckligt hårt för att hålla leran i ständig kontakt med ytan, men utan att skrapa. Fortsätt röra leran och tillbaka tills ytan känns helt jämn. Om färgen börjar torka ut, applicera mer glidmedel.
5

Arbeta i små områden tills bilen är klar. När du går, plocka ut några stora bitar av skräp från baren, eller rulla den smutsiga leran ytan inåt och re-platta så att du har en färsk yta.
6

Tvätta och torka bilen igen. Applicera en skyddande vax eller tätningsmedel till den svarta färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121748.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.