Hur Cut & Polish repor från bilen

Anytime du ta bilen ut ur garaget eller carport, ta dig chanser på att få repor på den. Bilar kan bli repad från dåligt väder, från fåglar, ekorrar och andra nötkreatur och från blad från träd och växter, bland annat. Om du har försökt att ta bort repor från din bil för hand och har tappat göra så, du behöver en bättre metod. Det bästa sättet att skära och polera repor från din bil är genom att använda en bil buffert, som du kan köpa eller hyra från en bil leverans butik. Saker du behöver
Buffer
pads Buffer polering
Rubbing
Sprayflaska
Vatten
Isopropylalkohol
2 mikrofiberdukar
Buffer efterbehandling pad
Finishing vax
Visa fler instruktioner
1

Välj Pad att skära och polera scratch. Bufferten levereras med flera kuddar när du hyr eller köper den. För tunna, fina repor, använd en tunn, lätt buffertdynan. För djupa repor, använd en tjockare, tyngre pad. Skjut pad på bufferten genom att glida den över cirkeln polermaskin.
2

Place gnugga förening på scratch med pad medföljer förening. Dynan finns i locket på gnugga föreningen. Doppa pad i gnugga föreningen, och sprida föreningen över scratch med en cirkelrörelse. Tillåt 15 minuter för föreningen att ställa upp efter att du sprider ut det över repan. Föreningen blir vit när den har inrättats. Addera 3

Ställ bufferten till 1000 RPM (varv per minut), och slå på maskinen. Håll bilen buffert med båda händerna, placera en hand på varje sida av bilen buffert, och placera bufferten på scratch med ett lätt tryck. Skjut bufferten sida till sida över scratch, inte sprida ut bredare än 18 inches som du skär och polera scratch. Öka bufferten hastigheten till 1200 till 1500 RPM vid konvertering till en upp och ner rörelse, sprida gnugga föreningen i scratch när du flyttar bufferten. Hålla bufferten på scratch i fem minuter eller tills du har tagit bort repan.
4

Stäng av bufferten när gnugga föreningen blir torr eller blir vitt. Spraya en blandning av vatten och isopropylalkohol på scratch, och klippa och polera gnugga föreningen i scratch i en cirkulär rörelse för hand med en mjuk mikrofiberduk.
5

Ta polerplatta utanför buffert, och ersätta den med den avslutande pad, vilket är det lättaste, tunnaste pad i bufferten kit.
6

Applicera den avslutande vax på repad tidigare delen av bilen med pad medföljer efterbehandling vax. Doppa pad i vax, och sprida vax på det område där repa var med dynan. Tillåt 20 minuter för vaxet torka.
7

Polera avslutande vax genom att gnugga den med ditt mikrofiberduk för att avlägsna alla spår av vax.
8

Upprepa detta process för andra repor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121376.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.