Hur Spot Blend akrylemalj på bilar

Under många år, har bilägare experimenterat med olika färger och storlekar, blanda dem på olika sätt för att komma med den bästa design och struktur för sina bilar. Blandning avser matcha färgen på bildelar till skuggan av hela bilen. Akryl lackfärg är en av de vanligaste materialen som används för att retuschera eller täcker ett visst område på bilen. Denna färg används genom att blanda kanterna av fyllmedel på bucklor och gör att det ser ut som att buckla aldrig existerat. Du kan upptäcka blandning akryl lackfärg på några minuter. Saker du behöver
Tvål
Damp trasor
Pre-målning rengöringsmedel
Automotive gnugga förening
stålullskudde
plastark
Maskeringstejp
Akryl lackfärg
Härdare
Reducer
måla pistol
200-grit våtslippapper
Electric buffert
Visa fler instruktioner
1

Rengör målade ytan bilen med tvål och vatten. Använd en fuktig trasa med pre-målning rengöringsmedel för att avlägsna föroreningar på ytan och gnugga den med en torr trasa efter tvättning.
2

Ansök fordonsindustrin gnugga förening med en pad stålull på området för målning för att avlägsna eventuell oxidation på ytan. Detta kommer att möjliggöra enklare vidhäftning av den blandade färgen. Använd en torr trasa för att rengöra alla rester.
3

Täck ytan som ska målas med plastfolie, med maskeringstejp för att fästa dem på ytan av bilen.

4

Blanda färgen med härdare och förtunning, följa de rekommenderade förhållandena på baksidan av skopan eller containern. Häll färgblandningen i din färg pistol, sätta den till 15 till 20 psi.
5

Applicera ett skikt över lappat området, hålla sina kanter fågelvilt. Vänta några minuter eller tills färgen blir klibbig innan ett andra skikt som är något större än den förra.
6

göra en ny kappa större än den andra, och applicera fler lager tills du når din önskad nyans.
7

Låt färgen torka i minst 2 till 3 dagar innan slipning området med 200-grit våtslippapper.
8

Torka slipade området med en torr trasa och använda en elektrisk buffert för att polera området.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121810.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.