Bästa Car polerverktyg

polering ett fordon inte bara ger bilen ett ljust utseende, men det ger ett skyddande lager till färgen. Det finns många olika typer av polering verktyg som finns på marknaden, men bara ett fåtal är bäst för att få jobbet gjort och att hålla bilen i perfekt form. Dual Action Buffer

Polermaskiner är nödvändiga verktyg för människor som ofta polska bilar eller har mindre tid på sina händer. En av de bästa Polerverktygen är en dubbel action polermaskin. Denna typ av maskin har mjuka kuddar som finns på huvudet. Dessa dynor omloppsbana och rotera på samma gång tillåter vaxet att komma in i varje spår av färgen. Dessa buffertar kan hittas i fordonsindustrin butiker eller på nätet för ett pris på runt $ 125. Detta kan verka som en stor investering, men dessa buffertar normalt varar livet, och allt som behöver bytas är de polering kuddar.
Polska

Olika typer av polermedel bör användas för olika bilar. Till exempel kan en ny bil behöver inte ett medium polish eftersom färgen är också nytt. I varje fall bör bilen vara poleras med användning av en medium eller fina polska. Denna förening kommer att ta ett litet skikt av färg av bilen, i motsats till ett vax som ger ett lager av skydd. Bilen ska få en andra polering jobb med en mycket fin polish. En av de bästa puts på marknaden är en speciellt framtagen förening som kallas Five Star Shine. Detta lack har fått betyget bäst bland många proffs och har en långvarig effekt.
Övriga tillbehör

Några av de bästa verktygen förutom bufferten eller polermaskin är en spraya vattenflaska och en mikrofiberduk. En spray vattenflaska kan användas för att sprida ut den polska om polish börjar stelna på färgen. Microfiber dukar är bättre än traditionella trasor eftersom de innehar mer polish damm i spåren på duken.
Wax

Vaxet appliceras på bilen hjälper till att skydda bilens polera. Det finns många olika typer av vaxer som finns på marknaden, men en av de bästa tillgängliga är Zymol. Zymöl vaxer finns i många varianter med olika prislappar, och dess ljus karnaubavax erbjuder perfekt skydd för någon bil. Vaxning en bil är lika viktigt som den polska eftersom det ger ett extra lager av skydd för bilens beläggningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121410.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.