Hemlagad License Plate Reflektor

Registreringsskylt reflexer är viktiga säkerhets tillägg till rygg och front av bilar och särskilt motorcyklar, eftersom de låter andra fordon vet var du är om du kör framför eller bakom dem eller är parkerade på sidan av vägen. Medan lagra-köpt reflektorer finns tillgängliga, de är lätta att göra själv. Reflexband

Köp reflexband på en järnaffär eller bildelar butik och anbringa den till området runt din registreringsskylt eller på registreringsskylten själv. Denna reflexband kommer vanligtvis i silver, gult och rött, eftersom de är färgerna folk betalar närmast uppmärksamhet. Blockera inte någon av uppgifterna på registreringsskylten. Långa band är förmodligen bäst runt kanterna, eftersom det kommer att fånga andra förarnas uppmärksamhet snabbare än små bitar fastnat måfå runt registreringsskylten. Denna reflexband kommer att hålla upp i en viss mängd regn men värme kan göra limmet smälta och skala bort från metallen. Därför kan det behöva bytas ut med tiden.
Pieces of Mirror

Skapa en reflektor genom att ta trasiga bitar av spegeln och limma dem runt registreringsskylten. Detta kan förvandlas till en rolig hantverk projekt, som bitar av spegeln kan också göras för att se attraktiv, rolig eller cool. Lägg pärlor eller roliga plast figurer tillsammans med bitar av spegeln för att göra din tallrik unik och minnesvärd. Fäst dem med superlim.
Christmas Lights

juleljus kan gå igenom bilen av bilens el själva, genom bilen, under sätena och in i stammen och köras runt registreringsskylten. När de ansluts de kommer att skapa ljus runt registreringsskylten, belysa det och göra det sticker ut till andra förare på vägen. Detta kan vara svårt att ansluta beroende på bil har du och din kunskap om dess elektriska system. Även sätena inte kan dra upp lätt så att du kan köra lamporna från framsidan till baksidan av bilen. Kontrollera också att lamporna inte sätta onödig belastning på batteriet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121339.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.