Hur Buff eller gnugga ut Överför färg på en bil

Måla överföringar på bilar inträffar när en annan målade objekt-till exempel ett annat fordon, vägg eller staket-gnuggar mot bilen och lämnar bakom en strimma av sin egen färg. Detta kan inträffa under en Fender Bender eller genom att smälla bilen dörren till personens bilen bredvid dig på en parkeringsplats. Lyckligtvis finns det ett sätt att fixa detta problem hemma utan att behöva måla om hela bilen eller ta den till en automatisk detailer, vilket kan bli kostsamt. Saker du behöver
Bucket
Soap
Vatten
mjuk handduk eller svamp
Luddfri handduk
Lack tunnare
Terry dukar
Gummihandskar, ansiktsmask och /eller skyddsglasögon
Rubbing
Ull pad eller lumpskiva
Polersvamp
polermedel
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med tvål och varmt vatten, och tvätta på bilen som har färgen överföringen noggrant med en mjuk svamp eller handduk. Hand torka området med en luddfri handduk.
2

Applicera en liten mängd thinner till en frotté, och rengör området måla överföringen genom att lätt gnugga med trasan. Gummihandskar, en ansiktsmask och skyddsglasögon vid hantering av thinner. Exponering för ångor från thinner kan orsaka ögon svullnad och rodnad, huvudvärk, sömnighet, andningssvårigheter och illamående. Hudkontakt kan orsaka irritation.
3

Sätt press, efter några minuter, medan gnugga färgen överföringen. Kontrollera kontinuerligt att se om färgen börjar lossna. Om det är, fortsätta att tillämpa tryck tills all färg överlåtelsen har tagits bort. Om färgen inte bleknar, fortsätt till steg 4.
4

Spread gnugga föreningen över färgen överföring och gnugga området med en ull pad. Se till att gnida i en cirkelrörelse tills märket är borta. En lumpskiva kan också användas för detta steg.
5

Buff området med en ny frotté, varvid tillses att allt av den gnugga föreningen avlägsnas. Sex


Applicera polermedel till en polering pad, och torka av området ner. Detta kommer att ta bort de hårfina repor kvar av gnugga föreningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121319.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.