Hur Air Brush en bil

Du kan lägga till designelement blinkar eller stänk färg till en bil genom airbrushing det på. Du kan skapa dina egna airbrush mönster genom att skära mönster i stort ark papper, som att skapa en stencil, eller du kan ta en mer fri stil tillvägagångssätt med airbrush färg och handled rörelse med en sprutpistol. Airbrushing fungerar genom att applicera färg på en bil från rörelsen av snabba luft, så det låter former och mönster är vad du behöver
Airbrush sprutpistol
Bil airbrush måla
Kompressor
Design stencil (tillval)
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen och se till att den är ordentligt rengjord och torr innan du börjar airbrush processen. Undvik att lämna ludd eller damm på målningen ytan eftersom det kommer att fastna på ytan av bilen inom färgen.
2

Add airbrush färg och en kompressor till en airbrush pistol för att förbereda den för airbrushing en bil. Se till att använda en kompressor som är avsedd för airbrush.
3

Applicera en design stencil till området för en bil du målar om du vill måla en design. Du kan designa eller spåra en stencil till en bit plåt papper, klippa ut den och fäst den i bilen genom att försiktigt tejpa den på toppen av ytan du vill måla. Du fyller i de öppna delarna av stencil för att göra din design.
4

Håll airbrush som du skulle hålla en penna i ditt skrivande handen, med ditt pekfinger på avtryckaren på air brush pistol. Denna trigger blir hur du styra mängden färg som appliceras på varje plats. Ju mer press du sätter på airbrush avtryckaren, desto mer färg kommer ut på en gång.
5

avtryckaren för att frigöra färgen från airbrush, börja långsamt och öka trycket om så önskas. Om du vill göra raka linjer, hålla handleden låst när du kör airbrush över i en konstant riktning. Du kan också använda airbrush att beskriva fri stil mönster eller fyll i områden av din stencil mönster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121907.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.