Hur man tar bort polerrosor på en bil

polerrosor i billack eller avsluta orsakas typiskt av felaktiga detaljer. Polerrosor bildas när vaxning produkter inte tillämpas korrekt eller gnids in i mål med smuts eller grus fastnar under objektet som används för att göra den gnugga, ärrbildning klarlack. Ta bort virvlar i din billack eller avsluta hemma. Saker du behöver
Automotive rengöringsprodukter
Automotive lackrengöringsmedel
Nya tvätta trasor
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen noggrant. Se till att det inte finns någon grus eller smuts kvar på fordonet. Det är en bra idé att tvätta bilen i ett garage eller annat område skyddat från vinden.
2

Ansök bil färg renare till din bil. Använda färg renare är annorlunda än att tvätta bilen, som målar rengöringsprodukter är kemiskt formulerade för att återställa kvaliteten på din färg och ta bort skavanker och vax uppbyggd. En lackrengöringsmedel med en glasyr används ofta för att ta bort polerrosor och små repor. Följ produkt anvisningarna noggrant, eller du kan ytterligare skada fordonets färg.
3

Applicera vaxet på fordonet, efter alla produktinstruktioner. Kontrollera att du har inget grus eller smuts fastnar på handduken, trasa eller karda du använder för att applicera vax, eller du kommer att sätta nya virvlar i din billack. Var också noga med att gnugga vaxet i ordentligt för att undvika att skapa virvlar av vaxartad uppbyggd.
4

Låt bilen torka. Vid torkning bör virvlar sänkas eller borta. Om virvlar är fortfarande synliga, upprepa processen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121708.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.