Hur man tar bort Pitch Från Auto Paint

Mycket få saker kan vara så frustrerande för en bil ägare som upptäcker att trätjära, även känd som beck, har blivit fäst på hans fordon. Det är viktigt att ta bort den klibbiga substansen från fordonets färg av olika skäl, bland annat dess fula utseende samt dess förmåga att förstöra både klarlack och färgen på fordonet. Genom användning av en lämplig renare, är det möjligt att avlägsna tonhöjden. En typ av rengöringsmedel som fungerar bra för att ta bort de fula märken är Goo Gone fordonsindustrin spraygel. Saker du behöver
Goo Gone fordonsindustrin spraygel
mjuk trasa eller trasa
Bucket
Vatten
Soap
Bilvax val
Visa fler instruktioner

1

Applicera en liberal mängd Goo Gone fordonsindustrin spraygel till en mjuk trasa eller trasa. Det är bäst att applicera produkten på trasan i stället för direkt på fordonet för att förhindra slöseri avrinning.
2

Gnid spray gel på tall tonhöjd i en cirkelrörelse. Täck alla delar av planen med gelén. Låt gelen kvar i minst tre minuter för att mjuka upp tall tonhöjd.
3

Gnid tall planen med gel-täckta trasa för att lossa planen från fordonet. Stigningen blir mjuka och kommer så småningom att gnugga loss från bilen. Bänd inte planen från fordonet, då detta kan skada klarlack eller färg.
4

Tvätta fordonet med en hink med tvål och vatten. Var särskilt uppmärksam på de områden där planen var tidigare placerade för att säkerställa fullständigt avlägsnande av fläcken.
5

Applicera ett lager bilvax på fordonet för att förhindra framtida vidhäftning tall tonhöjd. Var noga med att läsa och följa produkten riktningar under både applicering och borttagning av bilvax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121338.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.