Hur Bättringsfärg på din bil eller lastbil

När din nya bil blir en irriterande repa i det, vad kan du göra? Du vill att det ska se bra ut, men att ta det till en body shop och betala en stor näbb för en repa är bara inte rimligt. Automotive Bättringsfärg är en lösning som, även om skys av vissa, kan fungera bra om du tar dig tid att tillämpa den på rätt sätt. Köp Bättringsfärg direkt från din bilåterförsäljare. Kvaliteten är bättre, och färgerna är mycket mer benägna att matcha färgen på din bil. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Vatten
Mikrofiberduk
Sponge
Bättringsfärg
Klarlack
mjuk trasa
Rubbing
Bil vax
Visa fler instruktioner
1

tvätta området som ska målas, använda tvål biltvätt och vatten. Använd en fin mikrofiberduk eller en mjuk svamp så att du inte repar lacken medan du tvättar. Torka området noggrant.
2

Skaka flaska bättringsfärg väl, och tillämpa ett mycket tunt skikt av färg till den repad yta. Låt färgen torka i 10 till 20 minuter, och applicera ett andra skikt av chip eller scratch.
3

Låt färgen torka i minst 24 timmar, sedan tillämpa två tunna lager klarlack över basen färg färg. Låt klarlack torka i 10 till 20 minuter mellan lagren, och sedan låta det slutliga skiktet torka i tre dagar.
4

Buff det område du målat med lite gnugga förening och en trasa. Applicera gnugga föreningen till en mjuk trasa och gnugga den i en cirkelrörelse för att få glansen tillbaka och blanda nya och gamla färgen.
5

Låt färgen härda i 30 dagar efter putsning det med gnugga föreningen, sedan tvätta bilen väl och tillämpa en hög kvalitet fordonsindustrin vax.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121262.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.