Hur man målar ett Alloy Motor

Med tiden motorblock --- speciellt de med ett silver exteriör --- börja titta smutsiga och jolleseglare. En enkel lager färg kan begränsa fula effekterna av smuts och oljefläckar. Använd rätt strategi och material för att göra måla din legering motorn en relativt enkel upplevelse. Saker du behöver
Avfettaren kommenterar: Mineral sprit
Maskeringstejp
Spray primer
Sprayfärg
120 - till 220-grit Rags sandpapper
Stålborste

Visa fler instruktioner
1

Rengör motorn med en tung avfettningsmedel, spraya det över hela motorn och låta den tränga in i skrymslen och vrår. Låt avfettningsmedel suga in, sedan skrubba ner hela motorn med en stålborste eller trasor. Torka motorn väl när du har rengjort den.
2 p Om du vill göra grova områden ser slätare, sand ner dem med 120-slippapper, sedan 200-slippapper. Eftersom de flesta motorer har en ganska grov finish, kanske du vill behålla slipning till ett minimum.
3 mineraliska

Använd sprit för att rengöra ytorna du planerar att måla. För att säkerställa en stark färgvidhäftning, lämnar ingen olja eller rester på motorn.
4

med maskeringstejp, tejpen de delar du inte vill ha målat. Om motorn är ur bilen och demonteras, helt enkelt täcka cylindrarna för att undvika att få färg på cylinderväggarna.
5

Spray en lätt damning av primer över hela motorn. Låt primern torka i en minut eller så, och sedan spraya på 02:58 mer fulla skikt, låt färgen torka i 10 eller 15 minuter mellan lagren.
6

Spray färgen färg du har valt med samma teknik som ovan, börja med en lätt damning, följt av två till tre eller fler skikt, tills du har uppnått solid paint täckning
7

Sand färgen efter den sitter över natten med 200. - sandpapper om du vill ha en slät yta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121163.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.