Hur man använder verktyg Auto Buffer

Korrekt användning av verktyg auto buffert i kombination med varandra avgör framgången för din bil detaljer eller reparation jobb. Vissa material, det vill säga vissa dynor med vissa kemikalier, föreningar och polermedel som används i tandem fungerar för olika tillämpningar. Även om du kanske ha minimal framgång med vissa kombinationer, är du mer än sannolikt att öka din egen arbetsbörda och tar dubbelt så lång tid och mer ansträngning för att uppnå samma mål. Saker du behöver
Pneumatiska eller elektriska roterande buffert
pads Ull
Skumkuddar
Microfiber motorhuvar
Finishing kuddar
Rubbing
Polska
Vax

Visa mer instruktioner
1

Välj buffert lämplig för jobbet. Pneumatiska buffertar avrinning tryckluft, medan elektriska kontakten i närmaste vägguttag. Om du arbetar i en detalj butik, är pneumatisk ett bra val eftersom de är lätta i vikt och du behöver inte flytta kompressorn runt. Elektriska buffertar är något tyngre, men mobil.
2

Välj kuddar. Inte bara bör de fungera i harmoni med den kemikalie som du använder, men de bör väl passa jobbet till hands. Använd ull kuddar för skrapa upp en yta och skär genom färg. Dessa är oftast reparation-bara, och kan orsaka skador i oerfarna händer. Polerrondeller är mjukare, oftast skum, och polish eller polera, skapar tillräckligt med värme för att mjuka finish. De är fortfarande kapabla att skada om den inte används på rätt sätt, men bra för nybörjare. Microfiber motorhuvar som passar över en skum pad, eller efterbehandling kuddar är det sista steget mellan dig och en perfekt finish.
3

Välj kemikalier. Gnugga föreningar i varierande gryn används för att preparera din arbetsyta. Tunga puts är idealiska för polering ut tvätt repor, och är oftast följs upp genom att polera med en lättare polish helt polera ut mindre skador. Använd polering glosor och vaxer för att maximera glans. Använd specificerar sprayer med din auto buffert för att städa upp putsning damm när ett jobb är slutfört.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121896.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.