Hur Buff Aluminum Chrome Trim

Förkromning är en gemensam yta på bilar och lastbilar som ser bra ut och är långvarig när den sköts ordentligt. Över tiden, dock kan det börja att vanära och tråkig. Om det inte poleras och rengöras regelbundet det kan också börja rosta, vilket så småningom kommer att skada pläteringen. Putsning krom med polish kan också ta bort små repor. Saker du behöver
Cleaner (Simple Green) katalog krompolish
Micro-fiber handdukar
Stålull
Visa mer Instruktioner
1

Wash krom trim med ett milt rengöringsmedel som Simple Green som har spätts ut med vatten. Skölj krom med vatten och torka den med en ren, luddfri handduk.
2

Polera krom för att återställa dess djup och glans med en hög kvalitet krompolish som den typ av engelska Custom Chrome polering (se Resurser). Placera en liten mängd av polish på en mikro-fiber handduk och polera krom tills eventuell grumling är borta. Om det finns några små repor, arbeta polish i krom och polera repor ute.
3

bort mer omfattande repor med en fin kvalitet av stålull. Håll krom fuktig när du använder stålull så att målet inte skadas. Placera en liten mängd av det polska på stålull och arbeta in den repor på ett cirkulärt sätt.
4

Skölj krom med vatten och torka den med en ren torr trasa. Polera krom igen med en ren mikrofiber handduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121327.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.