Hur polska lackerad aluminium fälgar

Det är de små sakerna som förringar din bil detaljer jobb. Med någon bil, måste du vara uppmärksam på hjulen, men med målade aluminiumfälgar du kommer att ha en lite mer arbete. Komma de målade hjulen rengöras och polera kräver särskild polering spraya gjord för att användas med målade hjul, så kontrollera etiketten på din polering spray innan användning. Saker du behöver
Bucket
Vatten
Soap
Rag
Polering bespruta
Visa fler instruktioner
1

Tvätta hjulen med en ren trasa doppad i en hink med såpvatten. Ta bort eventuella smuts, rester, pollen och andra partiklar. Ta bort så mycket av det skräp som möjligt genom att torka hjulen ner med ditt trasa. Vrid ur trasan ut och byta vatten som behövs tills du har alla de rengjorda hjulen.
2

Torka hjulen med en ren bomullsduk innan du fortsätter.
3

Blöt en ren trasa i en hink med färskvatten. Vrid trasan ut så att den är fuktig. Spraya polermaskin på hjulet tills det är mättat. Applicera trasan till en platt del av hjulet och börja arbeta i koncentriska cirklar.
4

Fortsätt att gnida polering spraya i hjulet. Du bör trycka fast men inte för hårt. Arbetet föreningen in hela ytan av hjulet.
5

Skölj hjulet med vatten från en slang innan du fortsätter. Låt inte polering spraya torrt på hjulet.
6

När du har polerat och sköljas ett hjul, gå vidare till det andra hjulet. Upprepa denna process tills alla hjul har rengjorts ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121413.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.