Hur att vaxa en bil när Detailing

Medan specificera en bil, vill du att tillbringa minst 30 minuter vaxning bilen. Wax ger en bil en fin lyster och kan skydda utsidan från elementen. När vaxet appliceras, behöver det inte återapplicering under minst tre månader. Läs vidare för att lära sig att vaxa en bil när detaljer. Saker du behöver
Buffer
Auto vax
Wax pad
borste
Visa fler instruktioner
1

Samla de verktyg som du behöver för att vaxa en bil under specificera: buffert, bil vax, vax pad och en styv borste. Du kan få alla dessa objekt i en butik som säljer beskriver leveranser.
2

Applicera bilvax till en liten del av bilen. Koppla in den kretsande buffert och gå över bilen med bufferten. När du är klar med litet område, kommer ni att gå vidare till nästa avsnitt.
3

Avlägsna överflödigt vax som du går längs. Varje gång du avslutar en liten del, ta en microfiber handduk och torka av området.
4

Ta vaxet pad och gå över mycket små fläckar av fordonet. Vax kuddar är idealiska att använda på områden som speglar, strålkastare och trim bitar.
5

Använd en hård borste för att få ur vaxet mellan sprickor och springor. Eftersom du inte vill att vaxet att fastna i sprickorna i bilen, bör det bli borstad ut direkt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120882.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.