Hur vill bifoga en backspegel

Om du kör utan en backspegel, du kommer att tjäna dig en biljett, och du sätter dig i allvarlig fara också. Oavsett om du kopplar ett nytt backspegel eller sätter tillbaka en gammal en, tar det inte mycket tid eller ansträngning. En backspegel kan fästas på mindre än 30 minuter. Saker du behöver
TORX eller insexnyckel (beroende på din spegel) sälja Grease penna
Single-rakblad
Tvättsprit
Pappershandduk
backspegel lim & aktivator
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera din backspegeln för att se om du behöver en Torx eller en insexnyckel för att ta bort fästet knappen, vilket är den del av spegel som fäster på vindrutan. Ta montering knappen med lämplig skiftnyckel.
2

Rita en kvadrat med ett fett penna på utsidan av vindrutan runt gamla limmet (där din backspegel var fäst), så att du vet var att fästa backspegeln efter att du har tagit bort limmet.
3

klättra in i bilen och skrapa bort det gamla limmet med ett rakblad. Gnugga alkohol på en pappershandduk eller mjuk trasa hjälper till att mjuka upp limmet, vilket gör det lättare att ta bort.
4

Krama ur tuben aktivator så att det börjar sippra ut i spetsen. Applicera kemikalien till torget som du drog med din fett penna från insidan av bilen. Låt det att ställa i två minuter.
5

Applicera limmet till mitten av fästet knappen som du tog bort från din backspegel. Bara lägga en liten droppe. Kontrollera att limmet är placerad på den sida som fäster på vindrutan.
6

Tryck montering knappen inne på torget. Håll den på plats med rätt sida på vindrutan i 60 sekunder.
7

Låt limmet torka i 15 minuter. Sätt tillbaka backspegeln på knappen med din nyckel. Torka av fettfläckar bort från framsidan av din vindruta. Justera din spegel och du är bra att gå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121260.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.