Hur man målar en Mustang

Mustang är en av de mest älskade bilar i Amerika idag. Kända för att vara en muskel bil, är det verkligen kan ändras till någon person i smaken. Men innan dessa förändringar äger rum, kommer utseendet på din Mustang troligtvis behöver ett nytt lager färg. Oavsett om det är en begagnad bil eller bara skalet själv, ett nytt lager färg på dina Mustang kan ta med den till liv. Koncentration och tålamod krävs, men att återställa dina Mustang kommer att vara väl värt mödan. Saker du behöver
Stora plastskivor eller gamla lakan
färgborttagningsmedel (tillval) katalog Paint stripper efter tvätt (valfritt) katalog Plastskrapa (tillval) katalog Bil tvättsvamp
Mixing koppar
Trä rör pinnar
HVLP typ måla pistol
Högteknologiska
typ primer Tvådelad baslack färg
Klarlacksystem målar
Mjuka handskar trasa
Protective glasögon
Visa fler instruktioner
1

Ta bort eventuella föremål som kommer att störa ditt arbetsområde att ha en stor mängd arbete utrymme. Lägg ut de stora plastskivor eller gamla lakan under bilen och området där du kommer att måla.
2 p Om färgen på din Mustang är redan slitna, måste du köpa och använda en färg stripper såsom Poly Super Stripper eller CitrisStrip Paint Remover innan ommålning kroppen. Du kommer också att behöva måla stripper efter tvätt och en plast skrapa. Addera 3

Använda en fuktig bil svamp, förbereda Mustang yta genom att torka bort överflödigt smuts eller fett och sedan använda en torr trasa att avlägsna eventuella överblivna vatten.
4

I första blandningsform, häll i primern och rör runt för att bryta sönder eventuella primer klumpar med en trä omrörningsstav. Upprepa samma process för både den tvådelade base coat lack och klarlack målar systemet innan du lägger den i färg pistol.
5

Med en HVLP (hög volym lågt tryck) måla pistol, spraya en jämn beläggning av högteknologiska typ primer som bäst är lämpad för en Mustang. Vänta en timme för primern att sätta i.
6

Med samma pistol HVLP färg, applicera den tvådelade måla grundfärg på ytan och sedan en gång till för att få en övergripande jämn beläggning. Vänta ytterligare en timme för att färgen ska lösa.
7

Efter den tvådelade baslack färgen har torkat, kan du lägga till den klara färgskiktet systemet med HVLP måla pistol på Mustang yta.

8

Vänta minst en dag för att klara beläggningen torka. Använd en mjuk trasa för att torka av ytan på bilen och sedan njuta av den första enheten i dina nymålade Mustang.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121255.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.