Hur göra din bil Brand New Again

Du kan göra din bil ser helt nya igen, du måste bara veta några knep för att få det att hända. Denna artikel kommer att beskriva de åtgärder för att åstadkomma detta i några få steg. Instruktioner
1

Det första steget är att rengöra bilen genom att tvätta det. Men använd inte den gamla trasan och diskmedel, kommer detta att lämna en film på bilen och göra färgen verkar matt med tiden. Se till att du en formel speciellt för bilar och en ren handduk som inte bara kommer att flytta runt smutsen.
2

Det andra steget är att rengöra däcken och fälgarna. De flesta människor inser inte hur bra (eller dåligt) en bil fälgar och hjul kan få det att se. Rengör fälgar och hjul kan göra ännu en smutsig bil ser bra ut, och omvänt för en ren bil. Se till att ta dig tid att göra detta bra, det gör en enorm skillnad. Addera 3

Det tredje steget är att rensa avgasröret, är detta en liten del av bilen som kan göra en enorm skillnad i sitt utseende. En ren slutrör kommer att göra din bil ser mycket bättre. Det är de små sakerna som gör din bil ser bra ut och sticker ut från resten.
4

Nästa steg är att vaxa bilen. Använda en hög kvalitet vax är viktigt eftersom inte alla bil vaxer är skapade lika. Med hjälp av två lager av vax kommer verkligen ta fram det gnistan i din bil utomhusfärg. Se till att applicera vaxet i solen i ett svalt och torrt ställe (oavsett vad instruktionerna på lådan säga!)
5

Nästa steg är att dammsuga insidan och använda en interiör renare på bilen. Använd ett rengöringsmedel som kommer att lysa hjulet och lädret i bilen (se till renare är säker för användning på läder dock). Om du följer dessa tips och ta sig tid att göra dem rätt kan du göra din bil ser helt nya igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121038.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.