Hur man tar bort Vinyl från en bil

Många fordonsägare använder vinyldekaler, ränder färg eller bildekaler att dekorera sina åk. Med tiden kommer dessa vinyl bitar blekna, spricka och bli skadade eller fula. Även om vinyl fortfarande ser bra ut, kan vissa människor vill ändra utseendet på bilen. Borttagning av vinyl från ytan av bilen är en enkel process som kräver få verktyg för att utföra. Den bästa taktiken att ta bort vinyl från en bil är att använda mjuka tekniker för att försiktigt dra bort vinyl från ytan av bilen utan att skada lacken. Saker du behöver
Stor värmelampa
Hårtork kniv
Putty eller färgskrapa
Adhesive Remover Review mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Placera en stor värmelampa framför vinyl bitar att lossa limmet. Låt lampan att fokusera på vinyl bokstäver för ungefär fem minuter. Peel ett hörn av vinyl med fingrarna
2

. Om du inte kan få ett hörn lossnar, sedan använda en spackel eller färgskrapa att skala upp en kant av vinyl. Dra försiktigt vinyl bort från fordonet.
3

Använd en hårtork för att värma någon envis vinyl lim som inte kommer att dra undan lätt från ytan av bilen. Värm vinyl bit i cirka 30 sekunder för att lossa limmet. Du kan sedan dra bort vinyl från bilen.
4

Torka av eventuellt kvarvarande vinyl lim eller bitar vinyl som finns kvar på ytan av bilen. Använd en mjuk trasa för att suga vinyl med klister remover. Låt limmet remover sitta på vinyl bit i ungefär fem minuter.
5

Peel vinyl bit bort från sidan av bilen med en spackel eller bara fingrarna. Se till att inte repa fönstret eller billack med spackel.
6

Torka bort eventuellt kvarvarande klister med limmet remover sprutas på en mjuk trasa. Torka bort limmet, skölj området med vatten för att avlägsna rester från självhäftande remover.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121743.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.