Så här ansöker Rain-X på akryl

Rain-X är ett fönster behandling som stöter bort regn och används ofta för att behandla vindrutor i bilar. Produkten kan också användas för att behandla akryl såsom vindrutor i båtar. Rain-X skapar en som är utformad för plexiglas och säljs som en marin version. Tillämpa den ursprungliga Rain-X formel till akryl kommer att skada den till den punkt av förruttnelse. Alkoholhalten i det ursprungliga sprayen rekommenderas inte användning med akryler såsom plexiglas. Saker du behöver
Rain-X: The Marine versionen
Visa fler instruktioner
1

Förvärva marina version av Rain-X. Detta kan göras på de flesta marina butiker som erbjuder ett avsnitt beskriver båtar och andra marina fordon.
2

Rengör akrylytan. Använd en blandning av tvål och vatten. Rengör ytan helt som Rain-X formel måste nå ytan och kommer inte att fungera om blockerad.
3

Skölj akryl yta noggrant. Torka vindrutan eller låt det torka över tiden.
4

Applicera Rain-X till akryl ytan med en mjuk trasa. Applicera på hela ytan av akryl. Låt Rain-X torka och vända sig till en dimma.
5

Avlägsna Rain-X helt efter det har torkat med en mjuk trasa. Försiktigt gnugga akrylytan tills det inte finns några spår av produkten. Om vädret är fuktigt, kan torkningen ta längre tid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121742.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.