Hur får vatten fläckar ur bil Paint

Vatten fläckar på bilar som händer när färgen blir något oxiderad på grund av de naturliga elementen, inklusive värme och vatten. Dessa fläckar kan förstöra den orörda utseendet på din bil, men de är lätt avhjälpt med en kvalitet virvel polish. Vid polering bilar, bör du börja med den minst slipande polish och putsdyna, och sedan flytta till en mer slipande polish tills du hittar en som fungerar. Ju mer slipande polish och putsdyna, desto mer risk du löper att skada lacken, vilket leder till att behöva måla om bilen panelerna. Saker du behöver
Swirl bil polish
Hand buffert Mjuk putsdyna
Visa fler instruktioner
1

Anslut handen bufferten och fäst den mjuka putsdyna. Processen för att fästa mjuka polerrondell är relativt bufferten, så läs instruktionerna i handboken noggrant. Generellt är klämmor anordnade för att hålla dynan på plats. Placera sladden över axeln för att hålla den ur vägen när du polera bilen.
2

spruta lite polish på de värsta av vatten fläckar. Till att börja, börja med ett lätt duggregn. Detta kommer att ge tillräckligt med polish för att se hur tjocka eller tunna blandningen är, och hur mycket du kommer att behöva göra hela ytan av bilen. Detta kommer att spara pengar i det långa loppet eftersom du inte slösa någon polish.
3

Vrid handen buffert på låg och placera plattan på bilen även med yta bil. Buff bilen i en upp-och-ned, sida till sida rörelse, stannar när polish är klar men inte torr. Om några av de vatten märken kvar, tillsätt lite mer polska. Håll putsning i små områden runt 2 meter med 2 meter i taget.
4

Test värst oxiderade området på din bil innan du gör resten av bilen. Detta kommer att berätta om du behöver en lite mer slipande polish eller pad. Du vet att du behöver en mer slipande polish om ingen av vatten märken förbättras. Du vet att du behöver en lite mer slipande putsdyna om vattnet markerar förbättras, men bara något.
5

Polera bilen tills bilen är kvitt vatten märken. Låt bilen torka helt för ungefär en timme innan du kör den. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121519.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.