Hur tar man bort trätjära från fordon

Miljontals människor runt om i världen är mycket stolt över sina fordon. Till dessa individer en av de mest irriterande saker att ta itu med är trätjära blir fäst vid sin perfekt detaljerat bil eller lastbil. Så frustrerande som det är, är det möjligt att ta bort klumpar på trätjära med bara lite armbåge fett och rätt trätjära remover. Lyckligtvis en produkt som fungerar bra för att ta bort trätjära ur ett fordon är Goo Gone Automotive Spray Gel. Saker du behöver
Goo Gone Automotive Spray Gel
mjuk trasa eller trasor
Bucket
Vatten
Soap
Bilvax
Visa fler instruktioner

1

Applicera en liberal mängd Goo Gone Automotive Spray Gel en mjuk trasa eller trasa.
2

försiktigt gnugga Goo Gone Automotive Spray Gel på trätjära i en cirkelrörelse. Tryck inte för hårt mot lacken. Var noga med att täcka alla områden av tjära med gelén.
3

Låt Goo Gone Automotive Spray Gel för att mjuka upp tjära i minst tre till fem minuter, beroende på svårighetsgraden av tjäran fläcken. Trätjära som har blivit härdade med tiden kan ta ytterligare tid att mjukna för borttagning.
4

Gnid gelén och tjära från fordonet med en cirkelrörelse. Bänd inte tjäran från fordonet eftersom det kan orsaka skador på bilens lack. Om nödvändigt, upprepa de första fyra stegen tills tjäran har avlägsnats från fordonet.
5

Tvätta bilen med tvål och vatten. Var särskilt uppmärksam på de områden där tjäran tidigare varit före gelapplicering.
6

Applicera vaxet på fordonet som produkten vägbeskrivning staten. Detta hjälper till att skydda mot framtida trätjära vidhäftning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121227.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.