Hur Buff aluminiumfälg

Polering är en teknik som används för att ta bort ojämnheter och repor i aluminium och skapa en spegelblank glans. Verktyg kan du behöva polera fälgar omfattar olika grader av polering förening, buffert (s), borrmaskin och tydlig metall lack (för att behålla glans). Målet är att göra en opolerad grov yta slät och blank. Saker du behöver
Polering Pads
Buffing lösning
Electric drill
Vatten
Soap
mjuk trasa
Bucket
Pulver eller majsstärkelse
Visa fler instruktioner
1

Applicera polerande föreningen till bufferten. Börja med en liten mängd och tillsätt mer under polering processen. Det tar inte en tung hand för att skapa en perfekt glans. Det finns två olika rörelser som du kan använda som ger olika resultat, klipp och färg rörelse. Om du letar efter en slät yta med måttlig glans, arbeta i motsatt riktning snurrande hjulet. För mer av en spegelblank glans, använd rörelse i harmoni med det snurrande hjulet. En stadig hand med ett lätt tryck av bufferten kommer att ge dina fälgar en vacker glans.
2

Placera bufferten på borrmaskin och slå på. Börja med ett lätt tryck för att gnugga föreningen i ytan av fälgen. Upprepa polering kanten med olika föreningar för att avlägsna ojämnheter med varje förening lättare än den första. Du kommer snart att se den lysa du försöker uppnå.
3

När du polering är klar, tvätta med varmt tvålvatten och en mjuk trasa för att avlägsna överskott av rester av polering föreningen. Torka sedan med en duk eller mjuk trasa. Om du hittar polerrosor när du är klar, ta en bit av pulver eller majsstärkelse och damm det på fälgen. Buff fälgen igen tills virvel märken försvinner.
4

Bättra kanten med en torr trasa och upprepa stegen för varje fälg. Kom ihåg att varje fälg kan ha olika grader av brister så kommer att kräva att du kan justera polering processen därefter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121653.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.