Hur Detail en bilmotor & Fack

Många bilägare spendera timmar städning och beskriver deras bilens interiör och exteriör, men försummar motorrummet. Ta bort smuts och olja förbättrar motorns utseende och kan även hjälpa din bil köra lite svalare. Saker du behöver
plastbaggies
Slang och vatten
Motor avfettningsmedel
Metal polish
stålborstar
Microfiber handdukar
Vinyl Protectant
Metal polish
Wax
Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Använd plastbaggies eller aluminiumfolie för att täcka områden som potentiellt kan orsaka mekaniska problem om indränkt med vatten. Du bör täcka tändstift, distributörer, spolar och andra utsatta elektriska delar. Också täcka eller saker en trasa i luftintagen.
2

Spray motor på hela ytan av motorn, inklusive undersidan av huven. Låt dammsugaren suga i ett par minuter.
3

Skrubba hela motorn, med en tvätta mitt eller en stor handduk för stora, plana ytor och en detalj borste för svåråtkomliga ställen .
4

Använd en slang för att skölja av motorn när du har rensat och lossade smuts och olja. Börja med undersidan av huven och arbeta dig nedåt. Använd en bred sprutbild som inte är alltför stark.
5

Torka hela motorrummet med en ren trasa eller använd en kompressor. Köra motorn i några minuter också skapar värme som torkar motorn.
6

Spray Armor All eller en annan typ av gummi och plast dressing på gummi delar i motorrummet och torka av med en ren trasa . Använd en trasa för att torka slangar och kablage.
7

Polska krom, aluminium eller andra metalldelar med en metall polish. Glöm inte att torka av väggarna i motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121366.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.