Hur man gör aluminiumdelar Auto Shine

Aluminium bildelar kan få färgas, repig och blir matt av flitigt användande eller väderförhållanden. Aluminiumdelar kan inte poleras på samma sätt eller med samma material som krom eller målade delar. Aluminium är en mjukare metall och tar specifika steg som ska poleras till en hög glans utan att orsaka skada på ytan. Saker du behöver
Gummihandskar
Ugnsrengöringsmedel
Drill
Sandpapper Lamellslipskiva
Sandpapper (600, 1000 och 2000 grit) katalog Vatten (slang eller hink) katalog Clean bomull trasor
Två bomull polering hjul för att passa på borr
Aluminum polska
Visa fler instruktioner
1

Ta bort delar från bilen eller täcka de omgivande målade ytor med ett gammalt lakan eller presenning. Spraya aluminiumdelar med ugn renare och låt det sitta i ca 30 minuter. Torka renare med en ren trasa och skölj den med rent vatten.
2

Sand en del med 600-grit sandpapper och vatten. Håll delen och sandpapper blöt hela tiden så att slipning byggs inte smörjas in i aluminium yta. Sand hela delen för att avlägsna eventuella gropar, fläckar, repor eller uppbyggd från ytan.
3

Använd 1000-grit sandpapper och vatten till sand hela delen igen, som omfattar alla de repor tillverkade från 600-slippapper. Den 1000-grit sandpapper kommer att ta bort de djupare sand märken och få ytan ser slät. Gå över den del en sista gång med 2000-grit sandpapper och vatten. Låt del torka helt.
4

Ansök aluminium polera till del och använd en borrmaskin och bomull polerskiva att gå över den. Använd Polerskivan att tillämpa polish på hela delen. Låt polish torka i några minuter och sedan använda en ren polering hjulet för att gå över den del igen och ta bort polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121013.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.