Hur polska Aluminium hjul med Tripoli

Tripoli, även känd som ruttna sten, är ett polermedel används ofta på träsniderier och ädelstenar. Även om det inte är ofta marknadsförs för hjul polering av aluminium, är den skonsam nog att polera dem utan att repa ytan. Om du kan få några Tripoli i fast form, är det lätt att polera dina aluminiumfälgar precis som du gör med alla kommersiella vätska, pulver eller bar polish. Saker du behöver Flighter Tripoli i stick eller bar form
Borrmaskin
Polerskiva eller kula fäste för borrmaskin
Spray-on avfettningsmedel
Auto kropp tvål
Bucket
Vatten
Biltvätt mitt
frottéhanddukar
Microfiber putstrasa
Slang
Skyddsglasögon
Dammask
Visa fler instruktioner
1

Blanda lite tvål biltvätt och vatten i en hink och använda lösningen för att rengöra alla fyra hjulen ordentligt med en biltvätt mitt. Torka varje hjul med en frottéhandduk när du är igenom.
2

Spot-ren varje hjul med en spray-on avfettningsmedel och en frottéhandduk. Använd detta för att rensa bort alla de tuffaste fläckar och fläckar som den första tvätten inte fånga. Du kan hoppa över det här steget om den första tvätten tog hand om allt, men om du inte är säker på att hjulen är helt ren, se till att du går den extra milen för att rengöra dem.
3

Tvätta och torka hjulen igen precis som du gjorde i steg ett. Detta för att rensa bort den avfettningsmedel samt att bättra på hjulen en sista gång. Detta kan tyckas överdrivet, men det är mycket viktigt att rengöra och torka hjulen helt. All smuts kvar på aluminium kan repa målgång i de senare stegen i denna process.
4

Bifoga ditt polerskivan eller polering bollen bilaga till lite på din borrmaskin. Sätt på dig skyddsglasögon och andningsskydd.
5

Packa slutet av Tripoli bar eller fastnar exponera Tripoli ämnet. Håll Tripoli mot din polerskivan eller boll som du drar in avtryckaren på borren för att snurra det. Buff poleringen materialet mot Tripoli under cirka 30 sekunder.
6

tryck försiktigt polerskivan eller boll mot aluminium hjul och börja polera med full fart. Tryck polerande materialet mot hjulet lätt nog så att borren inte sakta ner. Arbete i små delar, se till att du inte missar några fläckar.
7

Re-tillämpa Tripoli till din polering material efter ca var 3 eller 4 minuter polering. Använd samma teknik som du använde i steg 5 för att göra detta. Fortsätt polera varje hjul tills det lyser briljant.
8

Ge varje hjul en slutlig torka och polera med en ren mikrofiberduk polering trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121012.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.