Hur man tar bort waterspots Från en bil vindruta

Vatten fläckar kan bildas på bilens vindrutor på ungefär samma sätt som fläckar på glas, kakel dusch och dusch dörrar. Hårt vatten koncentrerar de mineraler i vattnet som det avdunstar, bildar en ring där vattendroppen existerade. Dessa irriterande fläckar på vindrutan på din bil är inte lätt bort med din spolarvätska och vindrutetorkare. Många fläckar trotsar bort med vanlig biltvätt, skapar ett irriterande märke i ditt synfält när du kör. Sprinkler, regn och ofullständig biltvätt resulterar ofta i vatten fläckar som täcker vindrutan. Saker du behöver
vit vinäger
Destillerat vatten
mjuka trasor
tidningen
Bon Ami
Sponge
Isopropylalkohol
RainX
Visa mer Instruktioner
en

Blanda en lösning av två delar destillerat vatten och en del vit vinäger. Blöt en trasa i blandningen och placera våt trasa direkt på vattnet fläckar på vindrutan. Låt det sitta i ungefär fem minuter, sedan gnugga vindrutan lätt. Fortsätt blötläggning och applicering av lösningen till fönstret tills hårt vatten fläcken avlägsnas. Se till att trasan är helt smuts-fri att undvika repor på vindrutan. Använd full styrka ättika för envisa fläckar.
2

Strö en ljusmängd på Bon Ami rengöringsmedel på vindrutan. Arbetet lösningen i vatten fläckar med en blötläggning våt svamp. Bon Ami är skonsam nog för att förhindra repor på glaset. Inte ersätter något annat rengöringsmedel för Bon Ami eftersom liknande rengöringsmedel, såsom Comet, repar din vindruta.
3

Blöt vindrutan med vatten och rengör fönstret kraftigt med skrynkliga tidningen. Papperet absorberar vatten och är lätt slipande för att ta bort vatten fläckar.
4

Blanda en lösning av en del isopropylalkohol och två delar destillerat vatten. Blöt en trasa i lösningen och placera den på fönstret i 5 till 10 minuter för att ta bort avlagringar vatten mineral från glaset. Använd en mjuk trasa för att ta bort fläckarna helt. Applicera alkohol full styrka för envisa vatten fläckar.
5

Applicera en produkt som RainX att skydda vindrutan från framtida kalkavlagringar. Se också till att inte parkera nära sprinkler, och skydda din bil från surt regn om du kan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120988.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.