Bil Dent & Scratch Removal

Om du märker det när du lämnar affären eller du råkar backa upp i soptunnan på morgonen , repor och bucklor bundna att hända med varje fordon . Forskning ditt fordon


För scratch reparationer , avgöra om bilen har emalj -eller lack - baserad färg . De två typerna inte ihop . För buckla reparation , måste du veta vilket material som används på området bilen där buckla har inträffat . Att veta om det är metall , plast eller glasfiber hjälper dig att fastställa nödvändiga åtgärder för att fastställa det.
Scratch Removal
p Om det är en mycket liten repa , kan det vara täckt med scratch - reparation färger som finns i fordonsindustrin butiker . Det kan ta två eller tre skikt . För större repor , kan du behöva slipa den . Fyll den med vilken typ av färg din bil har . Om scratch är djupt , fylla den med en plast spackel . Måla över området med två eller tre skikt som behövs .
Dent Removal

Små bucklor kan ofta hoppat ur genom att fokusera långsamt och stadigt tryck på träffpunkten . Ett annat snabbt och billigare sätt att ta bort en liten buckla är att hålla torris mot buckla till entreprenaden metallen tillbaka till formen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121767.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.