Hur man tar bort vit skokräm Från Billack

Vit skokräm-likt väg paint-kan envist hålla sig till bilens färg och vara svårt att ta bort med hjälp av konventionella behandlingar biltvätt. Skokräm är tillverkad av en mängd olika ingredienser, däribland färgämnen och vaxer, som torkar till en hård, motståndskraftig fläck som liknar kalkhaltig färg. Lyckligtvis kan du använda verktygen beskriver proffsen använder för att ta bort tuffa puts från fordon finish genom att göra en snabb resa till Biltema. Saker du behöver
Bil tvättlösning
Duk
Bucket
trädgårdsslang
Soft
sämskskinn Detailing lera
Detailing lera spraya
mjuk trasa
isopropyl alkohol
Destillerat vatten
Visa fler instruktioner
1

Flytta din bil till en skuggig plats före tvätt. Tvätta din bil med en professionell biltvätt lösning och mjuk trasa, skölj väl med en trädgårdsslang. Torka med en mjuk sämskskinn.
2

Blanda upp en lösning av två droppar biltvätt lösning på 30 oz. vatten i en sprayflaska. Eller köpa en professionell lera bar specificerar lösning från en automatisk leverans butik.
3

Öppna din lera bar och skär den i två halvor. Detta garanterar att om du släpper stången under städning du fortfarande kommer att ha en annan bit att falla tillbaka på. När en bar träffar marken måste det kasseras.
4

Arbete baren i en pannkaka platt form i dina händer. Arbete över områden på bilen som inte är större än två meter med två fötter. Liberally spraya smörjmedel över områden som är drabbade med skokräm.
5

Placera leran bar i handflatan och arbeta över det färgade området, glida baren över skokräm i ryggen och tillbaka rörelser för att avlägsna återstoden. Vänd leran över att använda den rena sidan av pjäsen när du tar bort polish. När den andra sidan är också smutsig, knåda och omarbetningar leran bar tills det finns två rena ytor som du kan använda på polska.
6

bort all överbliven lera med spray smörjmedel och en mjuk ren trasa. Undersök ytan av bilen. Om det finns några kvarvarande bitarna av polish på billack, fortsätt till steg 7.
7

Använd en 50/50 lösning av isopropylalkohol och destillerat vatten på en mjuk trasa. Försiktigt gnugga över det färgade området att avlägsna eventuell kvarvarande polerrester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121386.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.