Hur du skyddar din bils instrumentbräda utan en blank yta

Använda en skyddande spray på bilens streck och insidan skyddar det, det ger en fin ren utseende och jämn ton, samt stöter bort damm. Problemet är de allra flesta produkter där ute gör instrumentbrädan glansig, vilket kanske inte passar din stil. Ibland dessa glansiga typ finish kan även hämma din förmåga att se ut bilen vindrutan i vissa ljus. Här har jag några tips om hur man undviker att titta och få en fin matt till semi-gloss finish på detta streck. Saker du behöver
kvalitet microfiber handduk protectant
streck (företrädesvis låg glans)
Visa fler instruktioner
1

Använd din microfiber att damma av instrumentbrädan. Jag föredrar en microfiber handduk som jag kan vika ett par gånger. Försiktigt damma av, vänder sig till en ny sida för att plocka upp extra damm som är kvar.
2

Armor har alla en spray "Detailer" skyddsmedel som är förment lägre glans. Personligen använder jag Meguiar s "Quik Interior Detailer". Denna produkt erbjuder endast en lätt matt yta ännu skyddar och rengör samtliga ytor på instrumentbrädan. Det är säkert att använda på rattar och instrument eftersom det inte kommer att skapa en slick yta.
3

Optimalt, du kommer att vilja leta efter en låg glans spray för detta jobb ( Jag har namngett några nedan). Men dessa är inte alltid tillgängliga lokalt. Lösningen är att spraya en eller två spritzes av spray på din vikt handduk och applicera sedan med handduken. Detta kommer att avsevärt tråkig ner en glansig produkt.
4

Låt inte din handduk blir för fuktigt. Fortsätt använda en ny sida för att undvika att tillämpa för mycket. Direkt efter att du har täckt allt du vill ge instrumentbrädan en mild gnugga (börjar där du först tillämpade) med en torr sida av handduken. Inte låta för mycket produkt torrt på instrumentbrädan är nyckeln.
5

Eftersom du har torkat upp överskottet kan du låta ditt streck i blöt i de kvarvarande skyddsmedel. Efter ungefär tio minuter igen torka med en torr mikrofiberduk för att jämna ut tonen.
6

Förhoppningsvis instrumentbrädan har mer av en matt finish. Det är fortfarande skyddad, det bara kommer inte blinda dig längre. Not Enough glans? Återapplicera med samma teknik.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121132.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.