Auto Detail Prissättning Idéer

Många företag, såsom tvätthallar och bilverkstäder, erbjuda bilrekonditionering för olika priser. Vissa auto detailers fungera som ett privat företag, och många av dem kommer att komma till dig på detaljer din bil medan du är hemma eller på jobbet. Prisstrategier för bilrekonditionering företag varierar, baserat på de typer av tjänster som erbjuds och mängden utfört arbete. Paket

En grundläggande bilrekonditionering paketet ingår vanligtvis en handtvätt och vax på utsidan, inklusive rengöring däcken. Invändig rengöring innebär vanligtvis dammsugning, fönster och spegel rengöring och en grundlig torka av de inre ytorna. Uppgraderade paketen kan innehålla extrafunktioner som ånga Rengöring av klädsel, mattor och vinyl beskyddare och vent rengöring. Bilrekonditionering företag som erbjuder sina kunder med minst två eller tre paket att välja mellan kan få fler affärer eftersom kunderna inte tvingas att betala för extra tjänster som de inte vill ha eller behöver.
Storlek

Mest bilrekonditionering företag ut olika belopp för sina tjänster och paket baserat på storleken av ett fordon. En mindre bil tar mindre tid att rengöra än en stor van eller SUV, och företaget använder färre leveranser så kostnaden är oftast lägre. Vissa auto detailers arbetar också med fordon såsom motorcyklar och husvagnar, vilket kan resultera i en lägre eller högre avgift. Enligt CostHelper.com, genomsnitt genomsnittliga avgifter för en grundläggande detaljer paket som i mars 2007 $ 58 för en personbil och $ 89 för en van eller SUV. Priserna varierar också mycket beroende på geografiskt område.
Extra tjänster

erbjuda extra tjänster för en extra avgift är ett bra sätt för bilrekonditionering företag att göra några extra pengar, medan deras kundbas glad genom att ge de extra tjänster som de behöver. Vissa företag tar extra betalt för rengöring läderklädsel och tillsätta en läder fuktighetskräm eller beskyddare. Vissa erbjuder buckla avlägsnande eller särskilda tjänster för antika eller klassiska fordon som kräver extra omsorg. Motor och inredning komponent städning är en annan extra service som vissa beskriver företag ger kunderna möjlighet att köpa a la carte.
Rabatter och erbjudanden

bilrekonditionering företag kan erbjuda rabatter i dollar belopp eller procentsatser. Reklam med rabattkuponger i lokala tidningar eller kupong distributionstjänster, såsom Valpak, är ett bra sätt att locka nya kunder som kanske inte köper ett paket utan en rabatt. Erbjuder en liten andel av för förbetalda paket är en annan prisstrategi många företag använder. Vissa kunder vill ha sina fordon beskrivs ofta, så att de kan köpa förpackningar om tre, sex eller tolv beskriver sessioner på en större rabatt för högre buntar är ett bra incitament för att få kunderna att betala i förskott.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121372.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.