Hur polska Fälgar

Den fälgar för din bil är som de skor du bär med en kostym, men bör hålla blanka och rena vid alla tidpunkter. Polerat fälgar lägga definition och karaktär till din resa. Instruktioner
1

Torka bort all smuts och bromsdamm. Spraya dina fälgar med en högtrycksslang och torka alla synliga delen av kanten tills det är helt torrt. Ju mer intrikata fälgen design, desto mer noggrant du måste städa. Smuts eller bromsdamm kan blanda med den polska och förstöra fälgen.
2

Vet sammansättningen av din fälg. Om du använder fel polermedel på fälgar kan förstöra sitt utseende för alltid. Till exempel, om din bil är utrustad med en aluminiumfälgar paket, bara använda polermedel som är avsedda för aluminiumfälgar.
3

Välj en produkt kvalitet polering. Det finns många produkter på marknaden som hävdar att de kommer att göra dina fälgar ser det bästa, men få håller vad de lovar. Ta reda på vad andra människor använder för sina fälgar om du gillar hur de ser ut. Eller be någon kunnig på en automatisk vårdcentral eller bil show. Bargain-priced polerar brukar ge bargain-priced resultat. Inte snåla.
4

Putsa dina fälgar. Med hjälp av en mjuk, putsduk, tillämpa fälgen polera med en begränsad cirkelrörelse. Koncentrera polering en sektion av åt gången. Täck hela ytan av fälgen med ett tunt, jämnt lager av polish.
5

avsluta jobbet. Med en ren, separat trasa, ta bort polish med samma cirkelrörelse som du tillämpat det. Ta bort all polish från fälgen. Överskott polish kommer att minska den visuella aspekten av ditt arbete. Omedelbart efter polish avlägsnas, bör fälgen glittra och gnistra som ny.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120868.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.