Hur svart ut din Emblem

De flesta bilar kommer med emblem som refererar till tillverkaren samt den specifika modell av bilen. Emblem är gjorda av metall och plast och är monterade på framsidan, sidan eller baksidan av fordonets kropp. Vanligtvis emblem målade eller kromade för att få dem att sticka ut från färgen på bilen. För att ge bilen ett mer unikt utseende, ägarna kommer ofta svart ut emblem, vilket innebär sprutning emblem med svart sprayfärg. Detta är en relativt enkel process. Saker du behöver
Tandtråd sprit kommenterar: Mineral
Rags
Spray primer
Avfettaren
Visa fler instruktioner
1

bort emblemet från fordonet. Även om det är möjligt att tejpen området kring en emblem kommer resultaten vara mycket bättre om emblemet faktiskt tas bort från bilen. Den metod som används för att ta bort emblemet beror på hur den är monterad.
2

Skjut en bit av tandtråd bakom emblemet om den är limmad på. Dra tandtråden fram och tillbaka i en skärande rörelse för att frigöra emblemet från kroppen. Innan du tar bort emblemet, tejpa plats maskering på kroppen arbete så att du vet var emblemet installationer.
3

Ta bort clipsen eller genomföringar gummi på den motsatta sidan av metallen där emblem monteras om den är installerad med nitar som glider genom hål i karossen. Du kommer att behöva öppna bagageluckan eller huven för att komma åt baksidan av monteringsytan.
4

Torka emblemet ner med sprit och en ren, torr trasa tills den är helt fri från olja och rester.
5

Placera emblem på en bit papper. Spraya en lätt damning av primer på emblemet. Låt primern torka i några minuter. Spraya på 02:58 solida skikt, låt primern torka mellan strykningarna. Låt primern torka helt när det slutliga skiktet har sprutats på.
6

Spraya på ett tunt lager svart sprayfärg. Låt färgen torka i några minuter och sedan spraya på två till tre tunga rockar, låta färgen torka i 10 till 15 minuter mellan lagren. Du kan använda högblank svart, satin svart eller matt svart färg på emblem, beroende på vilken look du går för.
7

Låt färgen torka i flera timmar eller till och med över natten innan du försöker att hantera och installera om emblem.
8

Rengör området där emblemet installeras med avfettningsmedel och en trasa. Om emblemet är limmad på, applicera en liten kappa av emblem lim på baksidan av emblemet. Tryck på emblemet på karossen och håll den på plats tills limmet härdar. Montera emblem med klipp av gummigenomföringarna om det använder dubbar som går genom plåten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121933.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.