Hur Klipp & Buff billack

bleknar billack över tiden och kan se tråkig eller kalkhaltig efter några år för att vara parkerad i solen på en regelbunden basis. Istället för att betala hundratals eller tusentals dollar för en ny lack, kan du klippa och polera billack så att det ser nästan ny igen. Proffs skära och polera billack med grundläggande material som du kan hitta på en automatisk leverans butik. Du kan slutföra hela projektet på under ett par timmar för att göra bilens lack ser glansigt och nytt. Saker du behöver
600-grit sandpapper
800-grit sandpapper
1000-grit sandpapper
Vatten
hög hastighet buffert
Rubbing
Visa mer Instruktioner
1

Vik ett ark med 600-slippapper i hälften och tryck den platt på bilen mellan din hand och bilens yta. Sand hela bilen med 600-grit sandpapper medan du håller ett rinnande vatten slang över sandpapper med andra handen. Håll slippappret väta hela tiden som den vidrör ytan av bilen. Vänd på sandpapper över eller få ett nytt stycke när pjäsen du använder blir slät.
2

Sand bilens yta med 800-grit sandpapper och en vattenslang. Använd samma slipning tekniker som du gjorde med 600-grit sandpapper.
3

Gå över den målade ytan på bilen igen. Använd 1200-grit sandpapper och vatten. Skölj bilen och låt den torka helt. Leta efter några blanka områden och sand dem tills de är trista. Skölj bilen och låt den torka.
4

Häll en kvarts storlek mängd gnugga förening på kudden för höghastighetståg buffert. Placera bufferten på bilen och slå på den. Flytta bufferten runt i små cirkelrörelser medan den roterar på bilens yta.
5

Buff bilen framifrån och bakåt tills bilen lyser. Föreningen försvinner och förvandlar den tråkiga färgen glänsande som du arbeta in färgen. Lägg mer gnugga förening, som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121224.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.