Hur man tar bort Hot Wax Från Bil Windows

Hot vax ger din bil en glänsande lyster och friska lager av skydd från vind, väder och ytskador. Mest heta vax tillverkare hävdar att deras vax är speciellt framtagen så att den inte fastnar på glas, men om den inte tillämpas och kratsade ut ordentligt, kan det lämna en randig, dimmig rester på dina fönster. Inte oroa dig - det är inte svårt att ta bort fönster vax. Allt du behöver är ett par vanliga husgeråd och en liten ansträngning, och du kan rengöra vaxade fönster på nolltid. Saker du behöver
slagtork skrubber
plast eller nylon bad sittpuff
Glasrengöringsmedel
Mjuk, luddfri handduk
väderbeständig lösning (tillval)
Show Mer Instruktioner
1

Flytta din bil till en solig plats och låt den dra upp strålarna i minst en timme. Eller, använd en hårtork för att mjuka upp den heta vax som ligger på fönstren. Se till att du inte blåser mycket varm luft på ett mycket kallt fönster eller så kan du göra det spricka.
2

Bryt upp någon caked-på vax med en plast skrubber eller nylon bad sittpuff. Dessa har en något grov struktur som kommer att skära igenom vaxet utan att repa dina fönster.
3

Spraya ditt glas på en ren, luddfri trasa i stället för direkt på dina fönster. Besprutning fönsterputsmedel direkt på glaset kan orsaka strimmor, speciellt om glaset är varmt.
4

Rengör fönstren med mjuk, fuktig trasa i små cirkelrörelser, re-vikning och åter spraya trasa varje minut eller så. Börja om med en ren trasa och gå över fönstren med en upp och ner rörelse. Få en annan ren trasa och gå över fönstren i en sidledes rörelse, tills allt vax är borta och ditt bilfönster är mousserande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121414.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.