Hur Rengör damm från insidan av strålkastare

En del av korrekt upprätthålla ett fordon är att hålla strålkastarna i gott skick . Som ett fordon åldrar , kan strålkastarna börjar dyka tråkig . När bil strålkastare blir dimmig , kommer utgången av ljus hämmas . Detta kan vara en säkerhetsrisk , särskilt vid bilkörning under natten i områden som saknar gatlyktor . En disig strålkastare kan vara ett resultat av smuts och damm som samlats inuti strålkastaren eller oxidation av det yttre av strålkastarna. Innan du tar bort strålkastarna för att rengöra insidan , tvätta och polera utsidan först för att vara säker på att de verkligen behöver tas bort . Instruktioner
1

bort strålkastarna enligt specifikationerna i din instruktionsbok . Även metoden för borttagning beror på märke och modell på din bil , kommer avlägsnandet kräver sannolikt en skruvmejsel och bända öppna en serie fångster runt strålkastaren .
2

Spray fönsterputsmedel direkt på en luddfri trasa .
3

Torka insidan av leadlights med trasa för att avlägsna smuts . Vrid tyget , som behövs , för att undvika att överföra dammet till en ren del av strålkastaren .
4

Byt strålkastarna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121323.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.