Så Reverse Roll Film Färgtoning

Färgton ryggen vindrutan och säga adjö till Squinty-eyed passagerare baksätet och skållning-heta spännen sits. En omvänd vals toning teknik kan bevara färgen av fordonets interiör och, slutligen, värdet av en bil. Spara pengar och använda film Färgtoning istället för att ersätta ett bakrutan med kemiskt behandlade glas. Saker du behöver
film Färgtoning (baserat på fönstrets storlek) katalog Sugskrapa
hård rak Roller kant
(längd fönster) katalog sprayflaska med såpvatten
Knife

Visa fler instruktioner
1

Rengör bakrutan ordentligt med en ren handduk och tvål och vatten. Ta bort all smuts och skräp
2

Skär filmen lite större än storleken på fönstret,.. Lämnar 2-tums överlappning på alla sidor
3 < p> Lay filmen på fönstret med färgton uppåt. Peel tillbaka 1 foten av tydliga foder från nyans filmen långsamt och dimma lätt med en vatten-tvållösning. Använd en droppe diskmedel endast i lösningen. Peka på de yttre kanterna av färgton sidan av filmen endast vid behov. Fingeravtryck kan vara kvar. Filmen på rullen från sidan och stannar strax innan 1-fotdel som drogs tillbaka
4

Roll. Mist fönstret med vatten och tvål lösning.
5

Placera välten på fönstret med 1-fotdel bara något överlappande fönstrets kant. Den färgton sidan av en-fotdel bör om på fönstret nu. Vattnet lösning hindrar den exponerade filmen från omedelbart fastnar på glaset och möjliggör omplacering vid behov.
6

långsamt rulla filmen bort av valsen med en hand och dra av tydlig liner med motsatt hand. Stopp för re-dimma fönstret om det behövs. Placera filmen på fönstret.
7

Arbeta på vatten och luftbubblor ut från undersidan av filmen med hjälp av en gummiskrapa. Klipp bort överflödig film, lämna några millimeter av överlappning för att tvinga in fönstrets hörn. Platta med gummiskrapa och en hård rak kant. Filmen krymper lite när det är torrt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120866.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.