Hur Ren Honda VTX Stock Wheels

Honda VTX är en kraftfull cruiser-stil motorcykel. Liksom alla fordon, hjulen på en VTX är känsliga för smuts och fukt. De kan också få omfattas av bromsdamm, vilket kan skada hjulen om dammet är kvar på metallytan av hjulen. VTX hjulen bör rengöras och detaljerat regelbundet för att säkerställa att de stannar i bra form. Rengöring motorcykel hjul är en enkel process med rätt strategi och rätt tillbehör. Saker du behöver
Vatten
Slang
Wheel Cleaner Review Wheel rengöringsvax borste
eller metall polish
Luddfria trasor
Visa fler instruktioner

1

Parkera cykeln på en plan yta. Skölj bort resten av motorcykeln, om det är smutsigt innan uppgifter om hjulen.
2

Skölj hjulen med en slang eller en högtryckstvätt, se till att vatten tränger in i alla sprickor och lossar alla smuts och skräp.
3

Spraya på ett tjockt lager av motorcykel hjulrenöring. Se till att hela hjulet beläggs med det renare. Se till att du använder ett milt hjulrenöring som inte skadar klarlack på din VTX hjul. Låt dammsugaren suga i ett par minuter.
4

Blöt en mjuk borst hjul rengöringsborste i en hink med vatten eller spraya den med slangen tills den är helt indränkt med vatten. Skrubba hjulen med pensel, kör den fram och tillbaka mellan ekrarna.
5

Skölj bort hjulen med slangen. Om det finns envisa områden som fortfarande har en del smuts eller olja på dem, återanvända däcket renare och låt det dra i. Upprepa processen för skrubbning hjulen med hjul rengöringsborste och sedan skölja hjulen off.

6

Torka hjulen med en ren, torr frottéhandduk. Om du har tillgång till en kompressor, är tryckluft ett bra sätt att torka hjulen off. Använd vax på hjulen om de är målade. Applicera vaxet med en trasa och sedan polera målgång i hjulen. Om de är kromat eller polerat, använd lämplig krom eller metall polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121641.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.