Vad är det bästa sättet att avsluta en bil Lease?

Det är mycket svårare för en enskild att avsluta en bil hyra än att bli godkänd för en i första hand. Eftersom det ursprungliga hyresavtalet anges att personen gör låga utbetalningar över ett stelt skisserade tidsram, inte kan fullfölja hyresavtalet gör de låga utbetalningarna en dålig investering för den som tillhandahåller den. Men det finns flera alternativ för dem missnöjda med sin bil eller in över deras huvuden ekonomiskt. Alternativ

När avgör hur man får ut av hyresavtalet du bör fokusera på att skydda din kreditvärdighet, förlorar minst pengar och hitta de mest bekymmersfria alternativet. Det enklaste sättet att avsluta ett hyreskontrakt är att lämna tillbaka bilen och betala hyran företaget återstoden, om företaget tillåter det. Men detta alternativ är inte så enkelt som att betala en liten straffavgift, utan kan typiska tidiga leasingavtal uppsägning avgifter totalt i tusental. Detta belopp kan vara betydligt större än man tror eftersom leasingföretagen faktor (i det finstilta på baksidan av hyreskontraktet) en förtida uppsägning kostnad. I efterhand, kommer de som har hållit upp med månatliga betalningar känna sannolikt att de har betalat ut mer av hyresavtalet än reflekteras.
Lease Transfer

Ett alternativ skulle kunna vara att överföra din hyra till någon annan, erbjuder som sedan ett leasingavtal antagande. Det påverkar inte din kredit värdering och det finns inga sanktioner eller utbetalningar som endast övergångssummor. Det första steget är att vara säker på att hyresavtalet företaget tillåter detta alternativ, eftersom dess inblandning är avgörande. Den person som tar över din hyra måste godkännas av bolaget och underteckna erforderliga handlingar. Online bil hyra transfer assistans finns tillgängliga att spela cupid för hyra överföring parterna. Fungera som en förbindelse till det ursprungliga hyresavtalet företaget, kommer de att lista bilen på nätet för att hitta intresserade "köpare" och hjälpa till med antagandet processen och avtal för en avgift som är normalt futtiga jämfört med den förtida uppsägning avgift.


Kredit-skadande Solutions

Ibland en direkt vädjan till biltillverkaren kan vara tillräckligt för att få uppsägningen processen pågår. Du kan fallera direkt genom att konsultera en konkurs advokat, även om detta kommer intensivt skada din kreditvärdighet. Om du kämpar med betalningarna ändå, är det troligt att företaget kommer att återta bilen och ett finansbolag kan sedan ges i uppdrag att samla in betalning. Dock kommer detta staven endast av skulden och återigen kommer att permanent påverka din kredit värdering och troliga framtida försök leasing.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94661.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.