Hur man hyra en passagerare van

Om du har ett kort-eller långsiktigt behov att transportera mer än åtta passagerare, hyra en specialbyggd passagerare van kan vara den rätta lösningen. Skåpbilar erbjuda upp till fyra rader med sittplatser, en rad inre bekvämligheter och enkel tillgång till alla sittplatser. Men inte alla traditionella leasing företag hyra skåpbilar, så du måste göra en del forskning innan du besöker ett återförsäljaravtal. Att känna dina behov i ett fordon och på ett hyresavtal kan spara dig tid och hjälper dig prioritera erbjudanden som du söker efter en skåpbil. Instruktioner
1

Hitta rätt van. Använd en webbplats som Edmunds eller bilar direkt för att få information om olika typer av skåpbilar som finns. I din forskning, kanske du upptäcker att ett visst märke och modell av van passar dina behov bäst. Baserat på hur många miles bilen kommer att drivas, avgöra om du kan motivera att göra en större investering genom att hyra en diesel skåpbil.
2

Avgöra om en kort-eller långsiktigt hyresavtal är bäst. Om du bara har ett tillfälligt behov av en passagerare van, titta på kortfristiga hyresavtal. Ett kortare hyresavtal ger flexibilitet, eftersom du kan förlänga om det behövs eller återlämna fordonet efter några veckor eller månader när hyresavtalet är upp. Om du letar efter ett fordon som ska användas för anställd eller kyrka transporter, är en långsiktig passagerare van hyra det bästa valet, eftersom en långsiktig månadshyra kostar mindre med tiden.
3

Bestäm din körsträcka krav. Stora leasingföretag erbjuder årlig körsträcka utsläppsrätter som sträcker sig från 7.500 till 50.000 miles per år. Om du köper färre miles per år, kommer du att ha lägre månatliga betalningar. Om du köper fler miles per år, kommer din månatliga betalning vara högre. Om du väljer en låg kilometerersättning men överstiger det, kommer du att bli tvungen att betala överskjutande körsträcka avgifter för varje kört extra milen.
4

Kontakt leasingföretag. Du kommer att hitta kortsiktiga van leasingavtal slutna, vilket innebär att du betalar bolaget en förhandlingslösning belopp under en viss term för användning av fordonet. Ett långsiktigt hyresavtal kan slutas-eller tidsbegränsning. I en sluten hyresavtal, sätter leasingbolaget ett restvärde för van. Om, vid slutet av din hyra, är van säljs för mindre än restvärdet vid en auktion är leasingbolaget som ansvarar för mellanskillnaden. I ett öppet hyresavtalet, är du ansvarig för någon skillnad mellan restvärdet och det klubbade priset på fordonet. Som skåpbilar sjunka snabbt, kan detta belopp vara betydande.
5

Kontakta återförsäljare flotta avdelningar. Om du är shopping för ett långsiktigt hyresavtal, är ett återförsäljaravtal flotta avdelning ett bra val. Återförsäljaravtalet kommer att ha tillgång till en stor inventering av skåpbilar, och större återförsäljare kan även erbjuda ett internt leasingbolag som kan finansiera din hyra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94726.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.