Hur du ändrar Bilar Mid Lease

Om du är trött på din hyrda bil och vill få en ny, finns det några alternativ som gör att du kan ändra din hyra bil i mitten. Oavsett om du säljer bilen eller hitta någon att ta över betalningarna, kan du handla för nya bilar när du är fri från din gamla hyresavtalet. Saker du behöver
Buyout belopp för din nuvarande bil
Visa fler instruktioner
1

avgöra om det är verkligen värt det för dig att byta bilar mitten hyresavtalet. Om du har flera år på din bil leasing och verkligen vill ha en ny bil, då är det nog värt ansträngningen. Om din hyra är inställd på att löpa ut i mindre än ett år, är det förmodligen mer praktiskt att vänta tills hyresavtalet löper ut.
2

Ta reda på vad buyout priset är för din nuvarande hyresavtalet genom att kontakta ditt leasingbolag . Om du planerar på att försöka sälja din bil, behöver du denna siffra för att veta hur mycket du är skyldig att få ut av din hyra.
3

Kontrollera Kelley Blue Book att avgöra hur mycket din bil är värd (se Resources nedan). Om din buyout beloppet är betydligt högre än marknadsvärdet, kommer du antingen ta en förlust när du säljer din bil eller du måste hitta någon att överföra din hyra till. Din bil
4

Lista online-platsannonser för att hitta någon som är villig att ta din hyra. Detta kallas för "lease antagande" och kommer att kräva en övergångssumma. Alternativt, kan du lista din bil i print och online-platsannonser, om du funderar på att sälja din bil. Använd en webbplats som Lease Trader för att lägga till din hyrda bil för potentiella tagare (se Resources nedan). Dessa webbplatser kan du nå till människor som vill ta över ett hyreskontrakt på grund av de ekonomiska fördelar och andra faktorer.
5

Kontakta ditt leasingbolag för att överföra din hyra till en kvalificerad köpare om du hittar en.
6

Betala av leasingbolaget med de pengar du får för att sälja din bil och överföra äganderätten till köparen eller köparens finansiering företaget.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-loans-financing/auto-leasing/94627.html

Previous:
Next:

auto leasing

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.